A mutánsok világjárványának valós veszélye

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Geert Vanden Bossche (DVM, PhD) az alább megtekinthető videójában reális képet fest a jelen helyzetről, illetve az előttünk álló kihívásokról.

(A videó magyar nyelvű fordítása itt olvasható)
"Nagy gond, hogy nem tesztelik az oltottakat oltás után. Itt egy fontos hiba.
Az injekciózottak vírus gyárrá alakulnak, egy darabig a szer bent tudja tartani az új vírusvariációkat, de egy idő után nem. Mert a vakcica alkalmatlan a vírus továbbadás megállítására, és ugyanakkor kevesebb, mint 100%-ot pusztít el. Mindig marad valamennyi vírus az “oltottakban”, ami távozik kifelé. Ez a görbén magyarázott pont után nagy mennyiséget fog jelenteni.
 A természetes immunrendszer minden változattal meg tud birkózni, de a nagy tömegű vírus támadást nem bírja.
 Persze a hivatalos narratíva ezt nem érti és szajkózzák a tudatlanságukat, miszerint még több embert be kell oltani. De ez nem fogja megállítani.
A megoldás ott lenne, ha megértenénk, hogyan történik a vírus variáció átadása és az kerülne megakadályozásra.

Tehát a gyerekek és kiskorúak “oltása” tudományos szempontból  teljesen rossz. Senkinek sem fog segíteni.

És ez az “oltottaknak” sem jó, mert az ő mesterséges antitestjeik sem fognak működni és még mindig elnyomják a veleszületett antitesteket. És nincs más. Nem lesz védettségük, mert nincsenek felkészülve a sejtválaszokkal. A vakcinák nem indukálnak olyan sejt-közvetített immunitást, amely védelmet nyújt, és amely képes a vírussal fertőzött sejtek eliminálására.

A másik csoport, akiket nem oltottak be, még mindig képesek ellenállni mindenféle mutánsnak, mindenféle változatnak, még magas fertőzőképesség mellett is, feltéve, hogy a fertőző nyomás alacsony marad.
Tehát ezeknek az embereknek kerülniük kell a kapcsolatokat például az oltottakkal, akik most már a vírust terjesztik. És meg tudnak birkózni a különböző vírusváltozatokkal, de nem fognak tudni támaszkodni a ritkán indukált immunitásra sem, mert nem lettek felkészítve, amikor aszimmetrikusan megfertőződtek. Másodszor pedig csak akkor tudnak ellenállni a változatoknak, ha alacsony a fertőzési nyomás.

Ezek az emberek még mindig jobban járnak azokkal, akik természetes fertőzést kaptak.  Mert az ő immunrendszerük teljesen felkészült, úgy mint a sejtes immunitás.
Ez az egész nagyon negatív. Egyetértek, és ezért megint csak meg kell fordítanunk a helyzetet.  Azonnal le kell állítanunk ezt a tömeges oltást, ez az egyik megoldás.
 Ki kell használnunk a korai kezelést és a kemoprofilaxist, hogy drámaian csökkentsük ezt a hatalmas fertőzés(es) nyomást, amelyet most a magasan fertőző változatok okoznak.
  És ez (a nagy fertőzés(es) nyomás) lesz az oka és az oka annak, hogy a hullámok ismét emelkedni fognak. Vagy újra fel fognak bukkanni, és fokozott megbetegedéseket fogunk látni a nem beoltott emberek körében.
 És végül, de nem utolsósorban, még mindig új típusú vakcinákon kell dolgoznunk. Nem a második generációs vakcinákon. Mert azok nem fognak segíteni, mert ugyanaz a problémájuk, hanem egy olyan oltóanyagtípus, amely első lépésben zavarja a kovid19 oltóanyagok immun hatását.
És amely képes (vírus) sterilizáló immunitást kiváltani még akkor is, ha a természetes antitesteket elnyomásban vannak. Tehát ez azt jelenti, hogy képes sterilizáló immunitást kiváltani azokban az emberekben, akiket a jelenlegi covid19 vakcinákkal oltottak be.

És meg vagyok győződve arról, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy a jelenlegi vakcinák sebezhető immunstátuszát, amely akkor fog bekövetkezni, ha egyszer már rezisztencia kialakult a vakcinával szemben, ismét védő immunstátusszá alakítsuk. Tehát ez szerintem nagyon fontos lesz. Köszönöm a figyelmüket!"

Geert Vanden Bossche - a belgiumi Genti Egyetemen szerzett DVM fokozatot, és a németországi Hohenheimi Egyetemen doktorált virológiából. Belgiumi és németországi egyetemek adjunktusa volt. Akadémiai karrierje után Geert több vakcinavállalathoz (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) csatlakozott, ahol különböző szerepeket töltött be a vakcinák kutatás-fejlesztésében, valamint a késői vakcinák fejlesztésében. Ezt követően Geert a Bill & Melinda Gates Alapítvány globális egészségügyi felfedező csoportjához csatlakozott Seattle-ben (USA), mint vezető programfelelős; ezután a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért (GAVI) genfi központjában dolgozott vezető ebola programmenedzserként. A GAVI-nál nyomon követte az ebola elleni vakcina kifejlesztésére irányuló erőfeszítéseket. A GAVI-t más partnerekkel, többek között a WHO-val tartott fórumokon is képviselte, hogy áttekintsék az ebola elleni küzdelemben elért eredményeket, és terveket készítsenek a világméretű világjárványra való felkészültségre. Még 2015-ben Geert alaposan megvizsgálta és megkérdőjelezte a WHO által Guineában végzett gyűrűs oltási kísérletek során használt ebola elleni vakcina biztonságosságát. A WHO által a Lancet című folyóiratban 2015-ben közzétett adatokról szóló kritikus tudományos elemzését és jelentését elküldték az ebola elleni oltási programban részt vevő valamennyi nemzetközi egészségügyi és szabályozó hatóságnak. A GAVI-nál végzett munkája után Geert a kölni Német Infekciókutató Központhoz csatlakozott, ahol az oltóanyag-fejlesztési iroda vezetője volt. Jelenleg elsősorban biotechnológiai/vakcinaügyi tanácsadóként tevékenykedik, miközben saját kutatásokat is folytat a természetes ölősejt-alapú vakcinákkal kapcsolatban.  Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá