A doktornő, aki meglátta a valóságot

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Sokáig azt hittem, hogy a gyógyszerezés a gyógyítás művészete."

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot canadai doktornő könyveit sokan ismerik. De nem elegen! Lassan 20 éve, hogy a doktornő kiállt a nyilvánosság elé, és elmondta, mit tapasztal gyógyító emberként.  Az egészségügyi maffia és a Mi a fenét keresek én itt tulajdonképpen? elolvasása önmagában elég lenne arra, hogy szakítsunk azzal az illúzióval, amibe élünk. A könyvek ma is aktuálisak, és az alábbi videó egyedülálló a maga nevében: levezeti, hogy hogyan kezdődött, hol tartunk, és mi lesz, ha minden így marad. Nem határoz meg egyedüli lehetséges megoldást, csak sugallja, hogy TE mit tehetsz. Ha meghallod, megérted ezt, már ébren vagy... Ha még nem, akkor szükséged van még egy kis időre. De előbb-utóbb megérted.

Idézet a doktornőtől:

"Mindenfelé megosztottságot, háborút, szegénységet, éhínséget, terrorizmust, félelmet, betegséget, szenvedést, öregedést és halált tapasztalok. Az életnek nincs semmi értelme. Ez maga a Pokol, itt a Földön! Egyszerűen véget vethetnék az egésznek itt és most, s visszatérhetnék oda, ahonnan jöttem. De ehelyett kitartok, s megpróbálom elodázni az elkerülhetetlen végítéletet.

Miért tűröm mindezt? Mert lelkem mélyén tudom, hogy ez az egész értelmetlen badarság, egy mesterségesen létrehozott illúzió. Egy kis hangocska azt súgja nekem, hogy élhetek békében, hogy ez a bolygó képes eltartani mindannyiunkat, hogy a szeretet képes futótűzként terjedni, s hogy a boldogság csak arra vár, hogy kinyújtsuk érte a karunkat, és magunkhoz engedjük.

Én csak rendületlenül hallgatózom tovább és kitartok. Próbálok túlélni bármi áron... Szeretném megismerni a Paradicsomot itt a Földön.

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot gondolatai, videói, fényképei, szigorú korlátozások alá esnek. 

Úgy 15 éve Magyarországon is járt. Az akkor készült magyar nyelvű anyagok, videók sem érhetőek el. Ha tudod, szerezd meg a könyveit!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá