The show must go on!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az egészségügy összeomlóban. Igaz vagy sem, csak ők tudhatják mi pedig a kezükben vagyunk. Kiderül-e majd egyszer?

Itt már semmi sem egyértelmű, fekete vagy fehér, jobb vagy bal. Millió megválaszolatlan kérdés. Töprengés, kirakósjáték.
Minden nap ugyanazok a hírek. Más a körítés, mások a számok.

Minden nap elmondjuk, hogy jól jegyezd meg mit kell tenned. Oké, vettük.

Jött az "asszonyság", amin sikerült három napig lovagolni, majd a kutatónő (megj.:Karikó Katalin biokémikus) védelmében, akiket sértett a felkapott téma, az is az ügy mellé állt? Mit értek el vele? Jól belevésték a nevét a fejekbe, akiről eddig soha említést sem tettek 9 hónap alatt. Na de tudnunk kell, hogy ez így van, így hát tudjuk. És nagyon büszkén dobog a szívünk, a külföldre kiszorult magyarért. Hiszen van magyarságtudatunk, így nevelkedtünk. Eljutottunk odáig, hogy ez lassan "A magyar vakcina". Ami pedig saját az biztos jó, ugye. Így megvesszük. Megbízható. Ő is beadatta magának, kövessük. Követendő példa, jelentkezz hát. Különben bezárva maradsz de mindez a saját döntésed.

Lehet-e jó döntést hozni? Van magyar oltóanyag gyárunk is, nem is egy, mit nekünk. Jók vagyunk és büszkék. Együtt sikerül.
A politikai szereplők egymást gúnyolják? Így is gondolják, vagy csak a népnek szól a műsor? Hatalmi játszma? Tudhatjuk-e ki mellettünk, ki ellenünk?  A show megy tovább.


Az egészségügy összeomlóban. Igaz vagy sem, csak ők tudhatják mi pedig a kezükben vagyunk. Kiderül e majd egyszer? Minden bizonnyal, valamikor.
A pro és kontra celeborvosi adok-kapok is egy színjáték lenne? Jó zsaru - rossz zsaru. Színház az egész világ.
A lényeg, hogy a téma a köztudatban maradjon.
Ki ellen kellene tüntetni és miért? Elérnél-e vele valamit? Igen, vízágyút az arcodba. Tudsz változtatni a dolgok mentén? Talán lassíthatod az ellenállással és a kereszt cikkekkel.
Foglalkozzunk Amerikával vagy Afrikával? Vagy vegyünk egy új telefont?

Látszatintézkedés?

Mi zajlik éjszaka?

Ma már semmin sem lepődünk meg, ez valóban a változás időszaka, bármilyen nézőpontból vesszük.

Lehet hülye nézőpont? Lehet. Mindenki másként látja és másként csinálja. Magánügy vagy közügy? Hozzászólj vagy beleszólj vagy inkább ne tedd? Próbálsz elvonatkoztatni de mindig arcul csapnak a változások.

Tégy belátásod szerint és hallgass a megérzéseidre.
És ne feledjük, vigyázzunk egymásra :) Forrás: Normális Életet Akarunk

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá