TALÁLGATÁS: Van-e köze a covid oltásnak Christian Eriksen dán futballista váratlan infarktusához?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Dráma a foci EB-n: infarktust kapott és összeesett meccs közben Christian Eriksen, a dán csapat egyik meghatározó alakja. 

Szombaton a Dánia-Finnország Európa-bajnoki-mérkőzés 43. percében a dán válogatott játékosa, Christian Eriksen összeesett a pályán, valószínűleg leállt a szíve. A csapat orvosai szívmasszázst alkalmaztak, míg döbbent csend uralta el a pályát. A játékostársak összeomlottak. A meccset félbeszakították, a labdarúgók bevonultak az öltözőbe. Nem sokkal ezután Eriksent hordágyon vitték le a pályáról, és kórházba szállították. 

A csapatorvos azt mondta, még nem tudják, hogy miért esett össze szombat este Eriksen. Folyamatosan vizsgálják, de még nincs pontos diagnózis.

Az biztos, hogy megállt a szíve, „egy ponton már halott volt”, defibrillátort is kellett alkalmazni

– mondta az orvos. De azt még nem tudják, hogy mi okozta a szívproblémát.

Felvetődik a kérdés, hogy vajon mikor kapta meg a sportolóknak kötelezővé tett covid19 kísérleti vakcinát a focista. Ha beoltották, vajon lehet-e köze a vakcinának az edzett sportoló infarktusához.

Sok millióan látták az esetet élőben, a hír pedig néhány óra alatt körbeért az egész világon. A mainstream média szerint csakis a konteósok gondolják, hogy Christian Eriksen majdnem tragédiába torkollt rosszullétének bármi köze lehet a kísérleti fázisban lévő covid vakcinához. És bár egyes források szerint május 31-én beoltották a focistát, mások szerint ez csak álhír. 

Egyelőre nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy a napokban ismerték el - amerikai és izraeli tanulmányokra hivatkozva - hogy  aggasztóan növekszik a szívrendellenesség, infarktusok előfordulása azoknál a fiatal férfiaknál, akik megkapták a géntechnológiás covid19 oltás mindkét adagját.  

Az oltások biztonságosságát megfigyelő két amerikai rendszer előzetes adatai is azt jelzik, hogy a vártnál magasabb a szívizomgyulladásos esetek száma a fiatal férfiak körében az mRNS-oltások második adagjának beadása után – jelentette be csütörtökön az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC). Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá