RENDHAGYÓ könyvajánló

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy különös és mondhatnánk kicsit furcsa könyvet ajánlunk a kedves Olvasók figyelmébe!

Különlegességét a mű szerkezete, felépítése és polarizált tartalma adja. A könyv a mindannyiunk életét behálózó és kitöltő Covid-19 koronavírus járványt mutatja be, egyaránt összefoglalva a világban és a Magyarországon zajló eseményeket. Mindez kétféle megközelítésben bontakozik ki előttünk.

Nemere István a tőle megszokott mérnöki aprólékossággal és precizitással gyűjtötte össze a rendelkezésére álló adatokat, számokat, tényeket, és tárja mindezt közérthető és lebilincselő formában az olvasó elé.

Dr. Gődény György, a Patikus, a vírusról másként gondolkodók táborának élharcosa - aki magát vírusrealistának nevezi - a fősodortól és főleg a média többségének szemléletétől eltérően mutatja be, és észrevételeivel, gondolataival, szakmai-tudományos állításaival egészíti ki szerzőtársa gondolatait, ami egészen biztosan az olvasót is elgondolkodtatja.

A kiadó a témában nem kíván igazságot tenni, meghagyja ezt az olvasónak. Célja csupán annyi, hogy a két szerző különböző látásmódján keresztül más-más megvilágításban mutassa be ezt a mindenki számára szokatlan és talán ijesztő állapotot. A leírtak összevetése, és ezekből az igazság kihámozása az olvasó feladata lesz.

A könyv a 2020. november végi eseményekkel zárul. Még javában zajlanak a folyamatok, és egyelőre semmi biztosat nem tudhatunk a jövőt illetően.

Ám ha az események úgy kívánják, mindenképp FOLYTATNI FOGJÁK, de addig is ezen az e-mail címen tudják megrendelni: [email protected]

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá