Mindenkit megvettek a hazugsággal?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Kedves Naplóm!

Meg kell állapítanom, hogy Magyarországon természetfeletti CSODA történt. A mi országunkban nem volt egyetlenegy vérrögképződés sem, itt nincsen egyetlenegy halálos kimenetelű eset sem, egyetlenegy szívbetegség sincs, senki sem vakult meg, nincsenek vérbetegségek, nincsenek hallászavarok, se emésztőrendszeri rendellenességek, se immunrendszeri rendellenességek, se idegrendszeri rendellenességek, se vese, vizelet rendellenességek, se légzőrendszeri rendellenesség.

Magyarország egy álomország, mert itt MINDEN jól sikerült a kisérleti vakcinálás után. Itt a gyerekeknek sem kell félnie. Sőt a hathónapos bébiket is azonnal oltani lehet, mert Magyarországon minden szép és jó, Orbán Viktor a Megmentő, ha rá hallgattok, nem lesz semmi baj, csak hinni kell benne. Igen. A pártpropagandista média egyetlenegy esetről sem számolt be, hogy bárki is komolyabban megbetegedett volna, vagy bármiféle negatív dolgot tapasztalt volna. Úgy gondolom, ez bizony olyan természetfeletti képesség, amiről írni kell. Kim Dzsongun is idejön Észak- Koreából ezentúl a viktoriánius kurzusokra, és felállva tapsikol Magyarország Megmentője előtt, mert neki ilyen ötlet nem jutott az eszébe. Mert bizony, ilyen csak a fránya nyugaton történik meg, hogy a legbiztonságosabb oltások után is előfordulnak betegségek vagy súlyos allergiás reakciók. Magyarország azonban most túltolta. Nem kicsit, hanem nagyon. Mi már minden országnál jobban teljesítünk az elhalálozási statisztikát nézve. Óriási köszönet Kásler Miklóséknak, hiszen mi vagyunk a világ egyetlen országa, ahol már teljesen megszűntek a nem kívánatos tünetek is.

Milliárdokat költenek az adófizetők pénzéből a reklámokra, celebek szólalnak meg, sőt Böjte Csaba is eladta már a lelkét. Ő is a széles utat hirdeti már a keskeny helyett. Valakinek pénzt, másnak tévés karriert vagy telt templomokat ígértek. Mindennek ára van, mindenkit meg lehet venni, lehet az embereket hülyíteni és megbetegíteni. Másokat elhallgattattak, vagy megfélemlítettek. Hallgass, különben megkeserülöd....

Hajtják az embereket, mint a juhokat a vágóhídra. Részt vesz benne a celeb, a pap, az orvos és a virológus. Nem veszik már észre, hogy meztelen a király, óriási átverés áldozatai vagyunk, veszélyben az életünk és az egészségünk.

Minden rendben, minden teljesen biztonságos, kis szuri és kész, ugye nem is fájt?

Meddig lehet hülyíteni az embereket? Tényleg ennyire lebutította a Fidesz -KDNP az ellenzékkel karöltve ezt az országot? Hol vannak a becsületes orvosok, ki mer még megszólalni? Kitüntetjük a kommunista ügynököt Semmelweis díjjal? Mindenkit megvettek a hazugsággal?

Meddig még?!?!? Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá