Összefoglaló a koronavírus intézkedések elleni berlini tüntetésről

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Amin visszafogott becslések szerint is legalább 1 millió ember vett részt!

A Berlinben megtartott koronavírus intézkedések elleni tüntetést a német rendőrség nevetséges okokra hivatkozva feloszlatta!
A fesztiválhangulatban zajló, a Világjárvány Vége - Szabadság Napja tüntetésen visszafogott becslések szerint is legalább 1 millió ember vett részt, akik fegyelmezetten és békésen fejezték ki nemtetszésüket az elmúlt hónapok során a koronavírus „járvány” kapcsán hozott intézkedésekkel szemben.

Mint azt a rendezvényen résztvevő magyar delegációtól megtudtuk, két német ügyész miatt avatkoztak be a békés demonstrációba, akik sunyi módon, résztvevőként vonultak a tömeggel. Mivel nem látták biztosítottnak az előírásoknak megfelelő távolságtartást, és szájmaszkot sem viseltek a résztvevők, emiatt éltek a vétó jogával, és értesítették a rendőrséget - jobban mondva kiadták a politikai parancsot a rendezvény leállítására…

Nem sokkal ezt követően a rendezvény színpadjáról leterelték a résztvevő felszólalókat, aztán a tömeget is megpróbálták távozásra szólítani, de sikertelenül. A milliós tömeg nem mozdult, és erőszak ellenes jelmondatokat skandált az indokolatlan beavatkozás miatt.
Az előadókat olyan mondvacsinált indokokkal távolították el a színpadról, hogy legendákat mesélnek, és erre nem kaptak engedélyt. Ehhez képest a beszédek a logikátlan járványügyi intézkedésekről és a tömeges félretájékoztatás következményei miatt kialakult társadalmi megosztottságról szóltak.

A szervezők követelték a „járványhelyzet” valódi, és kormányfüggetlen szakértők bevonásával történő elemzését, és a kialakult helyzet felelőseinek megnevezését. Az elhangzott beszámolók nemzetközileg is elismert tudományos kutatási és vizsgálati eredményeken alapultak, nem pedig konteós kitalációkon, ahogy a hatalmi befolyás alatt lévő sajtó ezt beállítja.
Emellett hangsúlyozták azt is, hogy a német nép nem fog kétszer ugyanabba a folyóba belelépni, és többé nem hagyja magát, hogy manipulatív módon befolyásolják és félrevezessék, sem pedig azt, hogy a különböző hatalmi érdekek mentén kihasználják.

Láthatóan a politikusok megrettentek az óriási megmozdulás láttán, hiszen csak pár tízezer résztvevőre számítottak, ezért szerették volna inkább erőszakos tüntetésnek beállítani a rendezvényt azzal, hogy a rendőröket odaküldve provokálják a tömeget.
De a résztvevők nem hagyták magukat, és békésen énekelve ülve ottmaradtak a helyszínen.
A rendezvénynek a mainstream média hamis állításaival ellentétben semmi köze nem volt a szélsőjobboldali és neonáci mozgalmakhoz, arról nem is beszélve, hogy számos szivárványszínű transzparens is látható volt a tömegben.

Itt van néhány rögzített videófelvétel, amin vissza lehet nézni az eseményeket:

Großdemo Berlin LIVE: https://youtu.be/hTAm5Oc4fao

Berlin Live: https://youtu.be/htDrDieOgh0

Demo Berlin live: https://youtu.be/6B7MoFME5zc

RT LIVE: https://youtu.be/x9_inV7Gy7U

RT: https://youtu.be/Vc0QYSpz_ug

A sok egyéb feltöltött videóról még egy gyűjtőhelyet találtok ITT.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá