Orosz professzor az oltásokról: Ez színtiszta politika!

Pavel Vorobjov, orosz professzor véleménye az oltásokról:

A Covid elleni védőoltás ostobaság az egész, úgy ahogy van. Mára a vírus 16 ezer mutációját ismerjük. Miféle oltásról lehet itt szó…? A Covid-helyzet: színtiszta politika.

Őszintén szólva, én nem hallottam még egyetlen valódi vakcináról sem a Covid ellen. Tudom, léteznek génmódosított vírusok, melyeket a Covid elleni védekezés ürügyén fecskendeznek be az emberek szervezetébe. Embereken korábban ilyen kísérletet nem végeztek még soha. Nem is tudja senki, mi lesz ennek a vége. Ezek a génmódosított vírusok másféle vírusok valami részecskéjét kezdik termel(tet)ni, aminek eredményeként antitesteknek kell megjelenniük a szervezetben. Ám az antitestek megjelenésén túl, megváltozhat az emberi génkészlet is. Véleményem szerint ezeknek az úgynevezett Covid-vakcináknak pontosan ezért nincs semmi közük az oltásokhoz! Bejegyeztették őket, ám senki sem tudja, hogyan és miért… Hogy lehet bejegyeztetni egy vírust?! Én nem tudom. S hogy az ilyen vakcinákat most gyakorlatilag erőszakkal tesztelik emberek tömegein… Tudjuk, volt már erre példa: Hirosima és Nagaszaki, ahol az atombombát próbálták ki embereken. Ezek a vakcinák pontosan ugyanilyen kísérletet jelentenek. Tömegméretekben végzett egészségkárosítás, melynek következményei még ismeretlenek…

Pavel Vorobjov: az orvostudományok doktora,  professzor, az 1. számú Moszkvai Orvostudományi Egyetem Hematológiai és Geriátriai tanszékének vezetője.

Forrás: Orvosok a tisztánlátásért


Szólj hozzá