Egy román lap olyan kérdést tesz fel, amit eddig egyetlen magyar újságíró sem firtatott

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Mi okozza azt a horrorisztikus egybeesést, ahogy a beoltottak számával egyenes arányban egyre nő a halálesetek száma Magyarországon - teszi fel a kérdést a román Informatia Libera, amely írásában azt fejtegeti, hogy a rekord oltási szám és rekord elhalálozási szám között milyen kapcsolat lehet.

Idézet a cikkből:

"A magyarországi fősodratú propaganda-sajtóban mást sem hallani hetek óta, mint azt, hogy az Orbán Viktor vezette magyarországi kormány az úgynevezett „harmadik hullámot” a minden idők legnagyobb és legagresszívebb oltáspropagandájával meg fogja fékezni. Ehhez képest Magyarországon nagyon furcsa helyzet állt elő, ugyanis

Magyarország jelenleg az az állam az EU-ban ahol a legtöbb beoltott embert regisztrálták az elmúlt hetekben és ahol ezzel párhuzamosabb a legtöbb covidosnak mondott halálesetet is, ugyanabban az időben.

Magyarország a covid éra alatt elhunytak számát tekintve dobogós helyre került világviszonylatban is.  Arra, hogy mi okozza ezt a horrorisztikus egybeesést, ahogy a beoltottak számával egyenes arányban egyre nő a halálesetek száma, egyelőre egy magyar illetékes sem magyarázta meg. Az elhunytak, akiket a covid halállistájára felraktak többnyire idős, krónikus betegek, magyar nyugdíjasok.

„A veszélyeztetettségük miatt továbbra is a regisztrált idősek oltása van elöl a sorban, az eddig regisztrált 65 év felettiek 85 százaléka már megkapta az oltást – írják a hivatalos jelentésben”.

Arról egyelőre nincs adat, hogy egy év alatt, pontosan hány magyarországi nyugdíjas hunyt el a kórházakban az úgynevezett covid19 miatt, de az tény az eddigiek függvényében, hogy az Orbán kormány a kifizetendő nyugdíjak egy részét megtakarítja ezzel a hátborzongató „covidhalálozással”, mely érdekes módon együtt emelkedik az oltások számával. Az adatokat nézve az ember már-már annak is jobban örülne, ha ezek a számok  valóban csak a covid-propaganda miatt lennének felnagyítva.

Az MTI szerdán az alábbiakat közölte:

„Meghalt 311, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1933 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán. Ez az eddig legnagyobb napi halálozási szám a járvány kitörése óta Magyarországon. Eddig 2 536 751 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 005 936-an már a második adag vakcinát is megkapták. A magyar lakosság 25 százaléka már kapott oltást, szemben az uniós 13 százalékos átlaggal."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá