Nem, nem te vagy a hős!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Elnézést az írás hangneméért, de olyan posztok és kommentek jöttek ma szembe lépten-nyomon, hogy az agyam eldobom... Szóval nem elég, hogy ostoba vagy, engedtél a zsarolásnak és beoltattad magad egy kísérleti sz*rral, nem elég, hogy egy rossz szavad nem volt eddig a "másodrendű", oltatlan állampolgárok diszkriminációja ellen, most még elvárod, hogy a normális életből eddig teljesen kirekesztettek hálásak legyenek NEKED, mert neked köszönhető, hogy végre feloldják a korlátozásokat?

Elárulom, hogy ennek pont az ellenkezője igaz. Már réges-régen véget ért volna ez a műsor, ha nem lenne tele az ország és a világ gondolkodni képtelen, megalkuvó seggnyalókkal, akik egy kis jutalomért a saját anyjukat is eladnák, ha Cili néni azt kérné a tévében.

Ha mindenki harcolt volna, ha senki nem oltatta volna be magát és a gyerekét, ha senki nem élt volna a védettségi igazolvánnyal járó "kiváltságokkal", ha senki nem hagyta volna, hogy zsarolják, hanem vállalta volna a következményeket, mert azt tette volna, ami a helyes, és nem azt, ami a kényelmes, akkor már hónapokkal korábban eljött volna ez a nap, mert ez felért volna egy országos sztrájkkal, a gazdaság teljes megbénításával. Semmi köze az oltásodnak meg a "védettségednek" ahhoz, hogy most már mehet mindenki mindenhová. Tavaly nyáron ugyanez volt a menetrend, pedig akkor még nem volt oltás, és ugyanez most is azokban az országokban, ahol nem oltatta be magát ennyi szerencsétlen. Kizárólag azért engedtek, mert az oltatlanok nélkül nem pörög eléggé a gazdaság.

Úgyhogy el kell, hogy szomorítsalak, nem vagy te hős. A hatalom csicskája vagy, az emberiség szégyene, a totális diktatúra alapköve és az emberiség ellen elkövetett legnagyobb aljasságok kötőanyaga." Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá