Nem a vírus a veszélyes!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Bizonyos témáknál már nem lehetnek kételyeid, kérdéseid. És ha mégis vannak?

A nyílt vita a demokratikus társadalom alapkövetelménye. Ez a követelmény hosszú ideje nem teljesül sem hazánkban, sem nagyon sok országban.

Amit mostanában megélünk, már nem csupán a médiából ránk zúdul propagandáról és a manipulációról szól.  Sokkal inkább pszichológiai hadviselésről,  információs háborúról és úgy tűnik egyre inkább a civil társadalom elleni cenzúráról.

Megmondják miről miről mit gondolj, és tesznek arról, hogy ne legyen külön véleményed. Ha mégis van, tartsd magadban, mert különben számolhatsz a kellemetlen következményekkel.

Egyfajta "hadiállapot" épül fel, és egy "keret", amelyet a félelem irányít. Miért? A piacok szabályozása és a piaci szuverenitás átrendezése miatt. Ami kihat az erőforrásokra, a pénzügyekre és a népességre.

Az államok világszerte a pénzhatalom kezében vannak. Az is teljesen mindegy milyen párt áll az adott ország élén. Bábok, akik parancsokat hajtanak végre bizonyos ellenszolgáltatások fejében.

Amitől a pénzhatalom tart, az a nép tömeges elégedetlensége és engedetlensége. Hogy ez ne tudjon felszínre kerülni, minden országban  veszélyhelyzetet/rendkívüli állapotot vezettek be. Bezárták a vendéglátóhelyeket, klubokat - minden társas összejövetelre alkalmas helyet. Kijárási tilalmat rendeltek el, és még azt is korlátozzák, hány emberrel sétálhatsz együtt. Nem azért zárnak a négy fal közé, mert este veszélyesebb a vírus, hanem mert azt akarják, hogy maradj otthon. És eszedbe se jusson  "összeverődni" olyanokkal, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Sem az utcán, sem a virtuális térben.

Az otthonlétnek óriási előnye, hogy jut idő olyan dolgokkal foglalkozni, ami korábban nem fért be. Például gondolkodni. Vagy olvasni. Érdekes olvasmány Yana Milev: Mega Manipulation című könyve.

Ne feledjük: VALÓDI VÁLTOZÁS mindig csak lentről, a néptől várható. Feltéve, ha időben felébrednek.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá