NARKOLEPSZIA: A rettegett oltás mellékhatás, ami a gyerekekre is nagy veszélyt jelent

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

2020.11.21-én került sor egy online konferenciára, melyen Dr. Tamasi József, Dr. Pócs Alfréd és Ertsey Attila voltak az előadók. A címe: Együttgondolkodás egy világban, ahonnan a gondolkodást száműzték.

A majdnem kétórás beszélgetésből csak egy pár perces részt emelünk ki. Ez a 2009-10-ben lezajlott (szakértők által azóta leleplezett!) sertésinfluenzának elnevezett kór ellen a gyermekeknek beadott oltás egyik mellékhatásáról szól. Tanulságos, és sajnos aktuális, hiszen a mai nappal Orbán Viktor szabad utat engedett a még kísérleti fázisban lévő covid oltások 12-15 éves gyerekeknek beadásához.

Idézet a videóból:

"A 2009-es sertésinfluenza-járványt amit sikerült idejében leállítani, mármint nem a járványt, hanem leleplezni ennek a kiagyalóit, akik között érdekes módon ugyanazok a szereplők. Személy szerint is ugyanazok a szereplők voltak jelen, mint ma.

Azonban nem esik szó arról, hogy az akkor eladott vakcináknak milyen következményei lettek. Sajnos beadták nagyon sok embernek Európában. Gyerekeknek is, és ezek közül a gyerekek közül Finnországban és Angliában 600 gyermek kapott olyan mellékhatás következtében keletkező gyógyíthatatlan betegséget, mint a narkolepszia.

A narkolepsziás gyermeknek ha elmondanak egy viccet és hirtelen nevetnie kell, vagy éppen megijesztik egy picit, abban a pillanatban összecsuklik és elalszik. Egy ilyen narkolepsziás gyermek - egy angol gyermek - hogy iskolába tudjon járni és ne aludjon el ötpercenként, gyógyszert kell szedjen. Ennek az évi gyógyszerköltsége 16 ezer font/fő! A szülők, akik 2010-ben beoltották a gyermekeiket, hét évig pereskedtek, míg az angol állam - tehát nem a gyógyszert gyártó cég!! - kártérítést fizetett nekik, és azóta is állja a gyógyszerköltségeiket. Azóta ezek a szülők átkozzák magukat, hogy miért oltatták be a gyereküket, és miért hozták olyan helyzetbe, hogy az életük végéig tartó ilyen betegség áldozataivá váljanak. Erről azért érdemes tudni, mert a mostani, úgymond 90%-os hatékonyságú vakcinák, még azokon a teszteléseken sem mentek át, amit egy átlagos vakcinától elvárunk..."

A 2009-es sertésinfluenzáról ITT olvashat.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá