Miért titkos, ami a kórházakban zajlik?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Nyílt levél Mindenkihez! Osszátok amennyien csak  tudjátok, hátha felébrednek az újságírók!

Kedves Mindenki!
Kattog az agyam és írnám, hogy egyet nem értek, de csak a covid 19 kapcsán kb. 100 van a fejembe már!
Szóval voltak régen minden háborúban a hadi tudósítók, akik a frontvonalról hozták a legfrissebb adatokat képeket a történtekről, de még békeidőben is elmentek minden katasztrófa helyszínre. A Vujity Tvrtko-félék bementek a leprások közé, meg csernobilba kockáztatva az egészségüket, hogy nekünk, halandóknak hozzák azokat a híreket, amihez egy átlag polgár nem jut hozzá!
Akkor most miért nem megy be egy sima mezei kórházba, megmutatni hogy ez a járvány micsoda tragédiát, túlzsúfolt kórházakat okozott, ami miatt elmaradnak a legfontosabb tb által kifizetett műtétek, operációk?
Élő kapcsolások a helyszínről, hogy a nép megnyugodjon, nem feleslegesen mentek tönkre azok a vállalkozások ami ezen dolgok miatt be kellett zárni! Hogy emiatt nem sportolhatnak a gyerekeink, de kitartás mert itt a vakcina, és mar csak egy kicsit kell kitartani!! Ezt sem mondják, mert akkor nem kezdhetnének bele egy harmadik módosult hullámba, ami 3 emberen már kimutattak, de sokkal jobban és gyorsabban fertőz. Érted? 3 emberen mutattak ki, de nagyon gyorsan fertőz, fúúú de ideges vagyok!!!
Na mindegy, kedves újságírók, tudósítók, tessék felkelni a számítógép mellől, mert az nekünk is van, printscannelni mi is tudunk, és legyetek szívesek elmenni a helyszínre, és megmutatni nekünk azt, amitől annyira félnünk kell!

Ezt osszátok amennyien csak  tudjátok, hátha ettől felébred valamelyik újságíró! Forrás: Normális Életet Akarunk

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá