Az anya bezárta fiát a csomagtartóba, mert pozitív lett a covid tesztje

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Sarah Beam (41) a texasi Houstonban élő középiskolai tanárnő ellen nyomozás folyik, mert a koronafertőzéstől való félelem miatt saját fiát veszélyeztette: nem engedte beülni az autóba, hanem bezárta a csomagtartójába, és így indult egy autós tesztközpontba a 13 éves gyerekkel.

Az otthoni gyorsteszten ugyanis a tinédzser koronatesztje pozitív lett. A tesztállomáshoz érve többen szem- és fültanúi voltak, hogy az autó csomagtartójában valaki dörömböl, kiabál. A tesztállomás vezetője megkérte a nőt, hogy nyissa ki a csomagtartót. A fiú ott kuporgott.

Az anya azzal magyarázta a tettét, hogy megpróbálta elszigetelni a gyereket, nehogy elkapja tőle a kocsi utasterében vírust.

A férfi kérte a nőt, hogy ültesse be a gyereket a kocsiba, mert a csomagtartóban nem tudja elvégezni a tesztelést. Nyilván az anya ezt másként látta, így a férfi hívta a rendőrséget.

Kiskorú veszélyeztetése miatt komoly büntetésre számíthatna Sarah Beam.

Persze kérdés, hogy felelőssé tehető-e, hiszen ő is áldozat. Annak a médiából ránk zúduló félelemkeltésnek az áldozata, ami még a legalapvetőbb ösztönt, az anyai szeretetet és felelősségvállalást is felül tudta írni. Ez a tanárnő már a saját gyerekétől is rettegett!  Tehát kik is a valódi felelősök?

Az esetről szóló híradás 2.58-nál indul:

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá