Közel 200 ezres megtekintés és több ezer gratuláció Németországból a Hősök terei tüntetőknek

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A német médiát jobban érdekelte, mi történt vasárnap Budapesten. Az alábbi felvezető szöveg került a híradó videó mellé:

"A magyar fővárosban, Budapesten vasárnap több ezren tüntettek a koronapolitika elle. A demonstráció mottója a következő volt: "Adjátok vissza az életünket." Gődény György, a tiltakozás szervezője, gyógyszerész, a COVID-19 szkeptikusa mikrofonon keresztül kiabálta az embereknek: "Többé nem engedjük magunkat bezárni! Ne állítsanak nekünk olyan szabályokat, amelyeknek nincs értelme."

A tüntetőket jelentős rendőri jelenlét kísérte. A  rendőrség hangszórókon keresztül mondta el, hogy november óta minden összejövetel tiltott, és felszólították az embereket, hogy hagyják el a teret.

November 11. óta este 8 és reggel 5 óra közötti országos kijárási tilalom van érvényben. Tíznél több ember gyűlése tilos, csakúgy, mint általában a rendezvények. Az éttermek, bárok, edzőtermek és színházak zárva maradnak, és csak az általános iskolás gyermekek látogathatják az osztálytermi órákat."

Gődény György és társai olyan elismerést vívtak ki hazánknak, amire a közelmúltban nem volt példa. Erről tanúskodnak a videó alatti kommentek a Youtube és a Facebook oldalon is. Érdemes beleolvasni!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá