HETI ABSZURD: Egy férfi 2 oltás után covidban meghalt. A lánya szerint rosszabb lett volna, ha nincs beoltva...

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy férfi 2 oltást követően meghalt a COVID-19 miatt. A lánya azt nyilatkozta: „el sem tudja képzelni, mennyit szenvedett volna még, ha nem kapja meg az oltást”. Vajon a halálnál milyen "rosszabb" következményre gondolt?!

Yvonne Rodriguez a kórházban látta utoljára beteg apját, Patricio Elizondót. Az orvosok megmutatták neki az apa mellkasi röntgenfelvételét, és elmagyarázták, hogy a COVID-19-et elkapta, annak ellenére, hogy teljes oltást kapott, és betartotta a biztonsági előírásokat. A férfi ugyanis mindig viselt maszkot, és nem ment ki a házból. A lánya nem tudja, hogyan kaphatta meg mégis a vírust, ami ráment a tüdejére. 

A férfinek korábban szívproblémái voltak, és cukorbetegséggel is küzdött. 

A Betegségmegelőzési Központ (CDC) honlapja szerint:

„Bizonyítékok vannak arra, hogy a vakcinázás a vakcinázott beteg személyek betegségét súlyosbíthatja.”

Nincsenek olyan oltóanyagok, amelyek 100 százalékos védelmet nyújtanak a vírus ellen, és a CDC kijelenti, hogy „a teljesen oltott emberek közül is lesznek betegek, kórházba kerülhetnek vagy meghalhatnak a COVID-19 miatt”.

A legtöbb maszkot hatástalannak tartja Michael Osterholm epidemiológus, a Minnesotai Egyetem Fertőző Betegségek Kutatási Központjának igazgatója. Ezt a CNN-nek adott interjújában mondta el. Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá