Gődény György büntetésén csámcsog a média!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Ahelyett, hogy a sikeréről és az elért eredményekről írna…

Doktor Gődényt a Hősök terén a hatalom újra megtalálta, ami persze nem meglepő, de azért volt valami diszkrét bája! Mint az egyszeri Ludas Matyi, úgy gondolkodtak, ezért háromszor verték el rajta a port. A súlyos büntetések kiszabásában a jogállam érzékenységét az sem zavarta, hogy ugyanarra hivatkozva, még duplán is ki van róva a penitencia!

Természetesen a média is csak ezt várta, hogy írhasson valami rosszat, és rögtön rá is ugrott a nekik dobott csontra. Az persze még a normálisabbjait sem érdekelte (vagy a hirdetési bevételek „mindenható erejével” le vannak erről tiltva?), hogy 2021. február 28-án a Hősök terén a legismertebb vírusrealista mit vitt véghez, a tiltások és a fenyegetések ellenére, a támogató és vele együtt megjelenő több mint 5 ezer lelkes és felszabadult emberrel.

Mert a karhatalom Fradi-Dózsa meccset megszégyenítő rákészülése ellenére, ami akkor ott volt és történt a téren, azt senki nem felejti el. Erre élete végéig mindenki büszke lesz, mert soha vissza nem adható érzést és élményt jelentett - kivéve annak a kevés ellenérdekelt élhetetlennek, akik egészen más miatt, és nem a legjobb szándékkal jöttek el, nem túl elegánsan, sőt inkább pofátlanul nyíltan sütögetni a saját pecsenyéjüket.

Hiába kérte Doktor Gődény többször is nyilvánosan az ilyeneket, hogy ne itt szervezkedjenek, hanem hozzák létre a saját rendezvényüket, ne pedig gyerekes módon mások tollával ékeskedjenek. Ennek ellenére odatolakodtak, aminek aztán meg is lett a negatív eredménye: mintha csak a hatalom birtokosai vagy az ellenséges sajtó kérte volna rá őket, hogy elvegyék a kedvét a résztvevőknek, mert a hírek persze főleg arról számoltak be, hogy - nekik köszönhetően! - hány embert büntettek meg.

És erről vajon ki tehet? Hát persze hogy Dr. Gődény György, aki ebben teljesen vétlen, de ezt persze nem írják meg! Mert a valóság az, hogy szemben a csúsztatásokkal ő a megmozdulást nem csak magára vállalta, hanem úgy szervezte és vette kézbe, hogy rajta kívül ott senkit ne érjen el a hatóság szigorú keze. Mert szemben a bomlasztókkal és a meggondolatlan szájhősökkel, ő felelősséget érzett a megjelentekért, és vállalta ennek a következményeit is, a szigorú büntetésekkel egyetemben!

Látva és ismerve a történteket, hogy Dr. Gődény György önszántából mi mindent megtett, ÉS NEM CSAK MOST, HANEM AZ ELMÚLT EGY ÉVEN, a hírportálunk stábja úgy döntött, hogy gyűjtést indítunk és az olvasókkal közösen legalább ennek a méltatlanul kirótt büntetésnek a terhét átvállaljuk.
Eddig a felhívásaival ő segített bennünket, de ezt most megfordítjuk, és arra kérünk mindenkit, nem csak aki ott volt, hanem azt is aki megérti, hogy február 28-án a Hősök tere mit hozott el a jövőnk szempontjából, az CSATLAKOZZON ÉS ANYAGILAG IS TÁMOGASSA A KIRÓTT BÍRSÁG MIATTI GYŰJTÉSÜNKET.

És ez a gesztus több kell legyen most, mint egy szimpla pénzbeli támogatás, mert sokkal inkább egy megerősítést és még nagyobb erőt kell hogy adjunk, a további, egyre nehezebb, de annál szebb és keményebb munkához, hazánknak a vírusdiktatúra alóli felszabadításához!

Médiaforrás: 68800099-11153906
Külföldről IBAN: HU95-6880-0099-1115-3906-0000-0000
BIC kód: TAKBHUHB

Azért, hogy a történetnek egy - eddig nem köztudott - ráadása is legyen, volt még egy érdekes esemény, amiről most beszámolunk. A Médiaforrás is elment a Hősök terén ismertetett petíció átadására a Parlamenthez. Nem gondoltuk volna, hogy ez sem lesz egyszerű, ugyanis háromszor kellett a Parlamenthez visszamenni - mondanunk sem kell, hogy ennek ellenére a levelet mégsem sikerült ott átvetetni.

De az utolsó körben már egy, az Alkotmány utcában lévő, biztonsági őrnek lefokozott rendőr is beavatkozott, és igazoltatás alá vonta őket. Olyan alapos volt, hogy az összes adat ellenőrzése mellett még a körözési listát is megnézték, nehogy baj legyen. Sőt ezen kívül is biztosra mentek, így a hosszadalmas eljárás közben még egy kisbusznyi készenléti rendőr is befutott, biztos ami biztos!
Mentségükre elmondható, hogy amikor szembesültek azzal, hogy Gődény György a fiával kettesben, még ha szájmaszk nélkül is, de akkora veszélyt mégsem jelent a hazánkra vagy a Parlament biztonságára, hogy bevetést kelljen végrehajtani, így aztán elmentek. Azt pedig, hogy ennek a ceremóniának végül mi lesz a következménye, még nem lehet tudni.

Egy fontos dolog miatt viszont térjünk még vissza a rendezvényre. Nem mehetünk el szó nélkül mellette, már csak azért sem, hiszen a mainstream média is jobb híján ezen élvezkedett.
Volt ugyanis az eseménynek egy nem túl „korrekt” színfoltja is, amit egy szokásosan húsz főből álló csoport okozott. Gődény György jó előre jelezte, legyenek már annyira kulturáltak és intelligensek, hogy ne ide jöjjenek magamutogatni és problémákat okozni. Hiába kérte és fogalmazta ezt meg elegánsan, a címzettek sajnos a szép szóból nem értettek.

Nem tartották tiszteletben mások dolgát és munkáját annyira sem, hogy a kifejezett kérés ellenére mégis megjelentek a téren! Ők - mind a húszan - szokásuk szerint rendszert akartak váltani, amit nevezzünk most már inkább átverésnek vagy provokációnak, hiszen sokakat félrevezettek. Aztán még verbálisan, a háta mögött támadnak egy olyan embert, aki velük  ellentétben nem szájhősködik, hanem tesz is valamit!

Jobb lett volna nem csak hallgatni, hanem távol maradni. Miért gondolják azt, hogy mások demonstrációjára építve kéretlenül szórólapoznak és mutogatják magukat, hogy lám ők is itt vannak és milyen bátrak - mind a húszan…
Ezzel sok embert megvezetve, nulla előéletre és nem létező erőre hivatkozva tesznek tönkre egy fontos ünnepet, aminek a létrejöttéhez semmit sem tettek, hanem még támadták és kritizálták is Gődény Györgyöt. Sőt még ott is, igaz külön vonulva, de nyíltan sározták és hazudoztak róla.

Ezek a „nemzetinek” és főleg „egységre törekvőnek” nem mondható, állítólag az országért „tenni akaró”, és álszent módon az összefogást hirdető, de közben mindenkit megosztó és sározó hazudozók jobb lett volna, ha szokásuk szerint a Városliget kényelmes biztonságában várták volna a rendszerváltók hozzájuk soha meg nem érkező százezres tömegét, nem rontva el hazánk történelmének legnagyobb létszámú, a tiltások és a fenyegetések ellenére mégis megtartott rendezvényét. Amit nem pártok vagy nagyhangú, semmire sem alkalmas csoportok, hanem egy magánszemély kezdeményezett, szervezett és hozott létre, és nyilvánvalóan mindeddig példátlan módon fog hazánk történelmébe bekerülni, a politika, a sajtó és az aljas emberek méltatlan támadásai és hazugságai ellenére.

Mert gondoljunk csak bele, mekkora nyomás és felelősség volt Dr. Gődény Györgyön, aki egyedül volt szervező, rendező, kivitelező, de még az ott lévő 5 ezer ember biztonságáért és főleg a büntethetőségének elkerüléséért felelős személy is!
Aki eddig azt sem mondta el senkinek, hogy már a rendezvény előtt egy héttel nyomatékosan felhívták a figyelmét arra, hogy amire készül, azt inkább felejtse el, de ennek ellenére ő mégsem tett le róla.

Lehet őt kritizálni persze, de csak olyan tegye, aki legalább ezred ekkora dolgot fel tudna mutatni, amit magától, minden külső segítség nélkül tett meg úgy, hogy ezért vállalta a felelősséget, és persze a súlyos büntetéseket is! Akkor, DE CSAKIS AKKOR SZÓLALJANAK MEG AZ ILYEN EMBEREK, akik a hibás rögeszméiknek köszönhetően ezt a bűnös és embertelen rendszert sosem tudják leváltani, de egyre inkább úgy tűnik, hogy nem is akarják, mert az igazi céljuk egészen más!

Az sem árt, ha ezek után mindenki tudja, hogy nem Gődény György rendezvényén vagy amiatt büntettek meg aznap sok embert, hanem a néhány, magukat „rendszerváltók”-nak nevező meggondolatlan ember „vezérének”, és az ő fontoskodó, mások eredményének kisajátításával önmagát fényező és pozicionálni akaró ostoba ötletének köszönhetően. Aki nagy dumával vagy inkább mellébeszéléssel magával hív és megtéveszt embereket, amivel az összegyűlt nagy tömeg miatt sok embert félre is vezetett, és ennek büntetések sokasága lett a vége!

Ezzel pedig a hazug sajtó kezére dolgozva, mint egy szántszándékkal lehet az eseményről írni olyanokat, hogy hány embert megbüntettek Doktor Gődény miatt, és ezért nem csak haragudni kell rá, hanem sehová, semmilyen alkalomból az utcára kimenni nem szabad, mert jön majd a rendőr és kirója a szigorú bírságokat.

Mert csak aki a téren volt az tudja, hogy a helyzethez képest mindenkivel szemben elég tisztességesen és kulturáltan viselkedtek. Ezért ne csodálkozzunk, hogy a „rendszerváltó” provokátor csapat kiverte a biztosítékot a rendőröknél is, és csak ők okoztak másoknak problémákat, miközben senki nem hívta oda őket. Legközelebb pedig maradjanak otthon, ha más rendezvényt szervez, mert az mindenkinek sokkal jobb lesz.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá