Figyelem elterelés a romániai covid ellenes tüntetések lényegéről

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Két napja Romániában több ezres tömegek tüntetnek országszerte az esztelen, egészségügyi, járványügyi érvekkel nem alátámasztott globalista parancsra működő covid-protokoll ellen, mely során országok gazdaságát, tanügyét és egészségügyi rendszerét verték szét és emberek ezreit gyilkolták meg a kórházak  covid-osztályain a  nem megfelelő kezelés és orvosi műhibák tömkelegével - írja az Informatia Libera.

Tüntetnek az emberek. Elegük van a vírusból, amelyik órarend szerint és centire fertőz, amelyik pontosan, ugyanúgy terjed minden országban,kontinensen, ahogy diktálják neki.

Nézzük meg mi is történik Romániában, ahol a többezres tömegmegmozdulásokat a propaganda-média úgy akarja beállítani, mint xenofób, rasszista, soviniszta akciókat.

A napokon át tartó hatalmas tömeg-megmozdulásokról azt akarják sulykolni, hogy azok „xenofób és magyarellenes” balhék voltak igaziból, és az emberek azért mentek ki oda tüntetni, mert utálják a magyarokat, és nem azért, mert elegük van az egy esztendeje tartó őrülettel, a horror-kórházak rémségeivel, a hamisított statisztikákkal és az oltásnak sem nevezhető  „oltásokkal”.

DE valójában mi történt. Honnan ez a magyarellenességre átsminkelt félrevezetés?

Pitesti-n pár bevadult, ittas alak a tiltakozás vehemenciájától hajtva, (ha ugyan nem direkt erre bérelték fel őket) kifogyva a szlogenekből azt kezdték skandálni, hogy „ afara, afara cu ungurii din tara” , azaz “ki a  magyarokkal az országból”.

Ez így megtörtént. A sötétség leple alatt, jól megszervezve, egy maroknyi randalírozó. És ezzel akarják most felülírni és átírni a több ezres tömegek covid-ellenes tiltakozását, ahol együtt tüntettek az emberek, románok és magyarok, együtt kiabáltak az elrabolt szabadságuk után.

És nem egymással volt bajuk!

MÍG A FÉLREVEZETETT EMBEREK EGYMÁSBAN LÁTJÁK AZ ELLENSÉGET, ADDIG NEM A VALÓDI ELLENSÉGGEL FOGNAK SZEMBESZÁLLNI, HANEM EGYMÁST MARJÁK, S ADDIG A “DISZNÓFEJŰ NAGYÚR”, AKI EGYMÁSRA USZÍTOTTA ŐKET,  NEVET EZEN VALAHOL …S CSÖRGETI ARANYAIT - írja az Informatia Libera.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá