Nyilvánosan oltakozott az indiai vakcina nagykövet, másnap meghalt

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Tegnap egy idős személy haláláról számoltunk be. A belga oltási kampányban szerepet játszó  Jos Hermans 96 éves korában hunyt el. Ő volt a Pfizer egyik reklámarca. A média nyilvánossága előtt oltották be, mondván, hogy a vakcina a hosszú élet titka és az öregeknek a biztonsága. Azóta eltemették.

Indiában egy 59 éves népszerű színész lett a covid-propaganda áldozata. Tamil Vivek indiai egyik neves művésze, aki 200-nál is több filmben szerepelt. Arra kértek fel, hogy legyen India egészségügyi nagykövete a covid-vakcina elleni harcban. Vivek covid-vakcinával való beoltására valóságos show-t szerveztek, a színész tévékamerák előtt oltatta be magát a Covaxinnal.

Az oltást követően azonban rosszul lett, azonnal kórházba kellett vinni. Ott  sem lett jobban, és két nappal az oltás után leállt a szíve. A színész követői, rajongói, akik közül sokan nyilván ennek a kampányshow-nak a kedvéért szánták volna rá magukat a covid-oltás beadatására, most teljesen össze vannak zavarodva, írja a GreatGameIndia.

Az indiai hivatalos szervek hangsúlyozzák, hogy az oltásnak nincs köze az ismert színész halálához. Nem érdekli őket az sem, hogy az 59 éves teljesen egészséges volt az oltást megelőzően.

A kórház orvosi annyit nyilatkoztak, hogy a férfi szív-koszorúere egy vérrög miatt záródott el, de nem bizonyítható, hogy mindezt a vakcina okozta volna.

A színész oltás utáni gyanús halála után tüntetések szerveződtek India több városában, követelve, hogy a hatóságok mondják meg az igazat a covid-járványról és az oltásokról is.

Állami búcsúztatóján hatalmas tömeg gyűlt össze. (Figyelem! A videót csak 18 éven felüli olvasóinknak javasoljuk megnézni.)

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá