Ezért tényleg érdemes ellátogatni az Operatív Törzs hivatalos Facebook oldalára

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A posztok alatt lévő kommentek megérnének egy tanulmányt!

Megbízható, ellenőrzött információk az új koronavírussal és a védekezéssel kapcsolatban. Friss információk a nap 24 órájában - így ajánlja magát a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs hivatalos Facebook oldala.

Ízelítőül egyetlen cikk, és a hozzá fűződő kommentek.

Azért ez szép...

Sőt! Ha rákattintunk az utolsó linkre, egy országgyűlési képviselő honlapjára jutunk, aki feltette a valós állapotot arról, hányan is ültek valójában a parlamenti padsorokban:

A képhez azt írta: Pillanatkép a kormánypárti padsorokról - “A koronavírus-világjárvány elleni védekezésről" szóló törvényjavaslat általános vitája”... 
Ha az imént még bent lévő, ránk válogatott szitkokat szóró kormánypártiak legalább meghallgathatnák az ellenzéki válaszokat, felszólalásokat.

Az Operatív törzs számára kötelezővé kellene tenni, hogy LEGALÁBB IDŐNKÉNT nézzenek rá, hogy mit üzennek a hírek alatt az emberek. Ez is felérne egy "online konzultációval". 

De vélhetően ilyesmi olvasgatásával senki nem bajlódik, mert ha lenne egyetlen embert, aki érdekelne, már beállítottak volna egy admint, hogy legalább a trágár kommenteket eltüntesse a felületről. Az nem lenne célszerű, ha a negatív hozzászólásokat is kiszűrnék, mert akkor megállna az élet az amúgy sem túl aktív felületen.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá