Csak egy oltás?!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Immunhiányos beteg vagyok, szteroidot és immungyengítő gyógyszert szedtem az oltások idején. Nem akartam oltatni magam, de az immunológusom meggyőzött, rábeszélt.

Az 1. oltást húsvét másodnapján, a 2. oltást május 10-én kaptam. Az első oltás után 3 hétre jelentkezett erős szédülésem. A második oltás után lebénult a jobb karom, látás-beszéd- memória zavarom lett, deréktól lefelé körkörösen görcsölt a hasam annyira, hogy lépni nem bírtam. Orvostól orvosig jártam/járok eredménytelenül. Napi 5-6 Cataflámot szedek azóta is, panaszaim nem múltak el, igaz a jobb kezemben már van egy kis erő, de mosogatni sem tudtam. Vérnyomásom kiugrott 190-re, vércukrom magas lett (11), korábban nem voltam cukorbeteg. Járás képtelenség volt az erős fájdalom miatt. Hiába mondtam,hogy sztrókom van,senki sem foglalkozott velem sehol. Úgy éreztem, hogy bele fogok halni. Minden ismerősöm aki ismert és látott írogatott, hívogatott, hogy menjek magánorvoshoz, mert nagyon rosszul nézek ki, aggódnak értem.. Na ennek hatására elmentem a macroklinikára, kifizettem egy csomó pénzt eredménytelenül. 2 hónapja volt lumbal punctio az idegsebészeten, még mindig nincs eredménye..,amely esetleg a további kezelést meghatározná.

Az életvitelem teljesen megváltozott, segítségre szorultam. Nagyon bánt a dolog, mert én egy életvidám nő voltam korábban. Most pedig mintha nem akarna megbírni a gerincem, nincs erő bennem, csak úgy érzem állandóan: alig várom, hogy leülhessek. Szóban elhangzott,hogy a vakcina megtámadhatta az idegeket, izmokat, ízületeket, de nem írta le senki. Csak az a szomorú, hogy el sem hitték, hogy sztrókot kaptam, pedig az időben való kezelés talán segíthetett volna. Egy koponya Ct-re vagy rtg-re sem lettem elküldve azzal a válasszal, hogy nincs sztrókom. 40 évig dolgoztam eü-ben,sok sztrokot láttam, a tüneteket felismertem magamon. Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá