Ébresztő: Ez jelenti a legnagyobb veszélyt az egészségünkre!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy videó a covid előtti időkből egy olyan szerről, ami VALÓBAN veszélyes valamennyiünk egészségére. Olvasol erről bárhol a mainstream sajtóban? Pedig naponta kiteszed magadat és a családodat ennek a veszélynek.

Dr. Guseo András ideggyógyász nem feltételezésekre hagyatkozik, hanem tényeket közöl. Például hogy egy újszülött csecsemő vérében 280 fajta mérget tudnak kimutatni. Az anyában négyszázegynéhányat. Abból a 80 ezer vegyületből, amit az utolsó 100 évben produkált az ipar, és szór szét a világ minden szegletében anélkül, hogy egyetlen eggyel kísérletet végeztek volna, hogy milyen közeli vagy hosszútávú hatása lehet. A kereszthatásokról nem is beszélve... Ez sajnos a gyógyszerekre is vonatkozik. Senki nem vizsgálja, hogy az egyes készítmények a másikkal együtt milyen hatásokat okoznak.

A doktor úr beszél az autizmus lehetséges okairól is. Lényegében egy mérgezés eredménye. Ez a betegség még nem létezett akkor, amikor ő tanult az egyetemen. A 70-es 80-as években jelent meg, de akkor 10 ezer újszülöttből csak 1 gyerek volt érintett. Ma ott tartunk, hogy amerikai vizsgálatok szerint 38-ból 1 gyerek érintett, és ha így megyünk tovább 10 év múlva 2:1 arány lehet. 

"Egyszerűen félelmetes és megállíthatatlan" - fogalmaz Guseo András.

Az egyik legerősebb méreg, ami minden európai ember vérében sajnos már megtalálható, a glifozát. De jó hír, hogy lassan ugyan, de kiüríthető a szervezetből.

De sokkoló tényeket mond Guseo doktor a fogtömésre használt higany alapú amalgám tömésekről is, amiket évtizedeken keresztül használtak, és beépült a sejtjeinkbe.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá