Dübörög a hazai turizmus fejlesztés - már csak oltakozni kellene

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

FRISS bejelentés: 8 új panzió épül, és 9 szálloda fejlesztésére adnak 4,3 milliárdot.

Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentette, hogy újabb 4,3 milliárd érkezik a turizmus szektorba. De nem ám a bezárni kényszerülő vállalkozók túlélését  segítik, hanem fejlesztenek! 8 új panzió építése kezdődik meg, és 9 szállodában indulnak fejlesztések. 

????????‍???????? Nyolcmilliárd forintnyi turisztikai fejlesztés valósulhat meg Pest megyében a kormány 4,3 milliárd forintos...

Közzétette: Varga Mihály – 2021. március 5., péntek

 

Ebbe a hírbe is be kellett építeni az oltásokat:

Az átoltottságot követően a turizmus fontos szerepet fog betölteni a gazdaság újraindításában. Ehhez mindenekelőtt az kell, hogy minél többen oltassák be magukat.

Varga Mihályt sokan bírálták azért is, hogy Óbudától, ami a választó körzete, miért vett el a kormány 2 milliárd forint egészségügyi fejlesztési forrást 2020 december végén, hogy aztán pár napra rá bejelentsenek 43 milliárd (!) forint sport infrastruktúra fejlesztési többlet támogatást.

De említésre érdemes a szektor fejlesztéséért felelős Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-programja is. A 300 milliárdos keretet 2018-2030 időszakra szánták, ám 2 év alatt már csaknem a teljes összeget elköltötték! És ami sokkoló:

a kormány az igénylők fél százalékának adta a turisztikai támogatások több mint kétharmadát!

ITT hallgatható meg az ezzel kapcsolatos beszélgetés rövidített anyaga. Nem csak a 300 milliárd elköltéséről van szó, hanem a pénz visszaszerzésének nehézségéről.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá