Cenzúrázták az mRNS technológia feltalálójának műsorát

Dr. Robert Malone-t, az mRNS-vakcinák technológiájának megalkotóját cenzúrázták a YouTube-on, miután a "Dark Horse Podcast" című műsorban a Pfizer és a Moderna vakcinák biztonságával kapcsolatos aggályairól beszélt. A műsort törölték a YouTube-ról, mert azok sértik a közösségi normákat.

Dr. Robert Malone a "Tucker Carlson Tonight" is meghívta, ahol a téma ismét az mRNS- alapú vakcinák biztonságossága volt.

"Az egyik aggodalmam az, hogy a kormány nem átlátható, és nem mondja meg, hogy milyen kockázatok vannak. Véleményem szerint az embereknek joguk van eldönteni, kérik-e az oltásokat. Különösen azért, mert kísérleti oltásokról beszélünk "

- mondta Dr. Malone.

Hangsúlyozta, hogy az oltásokat hivatalosan még nem engedélyezték, és jelenleg is sürgősségi felhasználási engedéllyel adják be azokat.

"Azért aggódom, mert tudom, hogy vannak kockázatok. De nincs hozzáférésünk az adatokhoz, így nem tudjuk pontosan felmérni a veszélyeket. Egyszerűen nincs elegendő információ az ésszerű döntés meghozatalához. "

Megemlítette azt is, hogy az oltásokra vonatkozóan nincs lényeges kockázat-haszon elemzés.

"Normális esetben ebben a szakaszban a CDC elvégezte volna a kockázat-haszon elemzéseket. Most ez nem így történik" - mondta Malone. Rámutatott arra is, hogy a 18 évesek kockázat-haszon aránya alacsony, és nem látja indokoltnak az oltást. 

Tucker Carlson elmondta, hogy 100 idősek otthonában lakó személyre irányuló norvég tanulmányban az szerepel, hogy akik a Pfizer oltása után haltak meg, közülük 10-nél a halálesetnek köze lehetett a vakcinához.

A New York Post pedig arról számolt be, hogy a kutatók összefüggést találtak a fiatalkori szívgyulladás esetei és az  mRNS-alapú Pfizer és Moderna vakcinák között  . "A fiatalokat arra kényszerítik, hogy oltást kapjanak, mert Tony Fauci ezt mondta" - mondta Carlson, hozzátéve, hogy Malone az egyetlen, akinek joga van megszólelni ez ügyben."

A YouTube által cenzúrázott beszélgetésben Malone arról is beszélt, hogy ellenőrizni kell az oltott embereket, hogy kiderüljön észlelhetők-e leukémia és limfóma jelei. Ennek oka, hogy lipid nanorészecskék koncentrációit fedezték fel a csontvelőben és a nyirokcsomókban. Forrás


Szólj hozzá