Az orvosok tudják, miben vesznek részt?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Ez a beszélgetés Németországban készült, de vélhetően sok más országban ugyanez zajlik.

Kérdés:

"Van egy kérdésem: Miért oltanak most az orvosok annak ellenére, hogy régebben mindig az volt mondva, ha az embernek egy fertőzése van, semmi esetre sem szabad oltani? Miért olt most ilyen sok orvos? Van erre önnek valami magyarázata az anyagi dolgoktól eltekintve? Mert nem gondolom, hogy ez minden orvosnál a pénzről szól. Nagyon sok jó orvos is van, de miért oltanak ezek a jó, emberséges orvosok olyan embereket, akik betegek, rákbetegek vagy valami más betegségük van? Mi lehet ennek az oka?"

Válasz :

"Ez tényleg nagyon egyszerű. Ez az üzletről szól. Azt is elmondom, hogy Baden-Württembergben az orvosi kamara most értesítette ki az orvosi rendelőket, hogy minden rendelő, amelyik az oltást a végtelenségig favorizálja, minden hónapban 12 ezer eurót (4,4 millió Ft/hó!) kap pluszban a többi bevétele mellé. És ezen kívül, minden olyan beteg esetében, aki nem oltatja be magát, bejelentési pénzt kapnak, ami 10 euró.

Ez jól mutatja, hogy mi folyik ezen a területen és azt gondolom, hogy nincsen már túl sok olyan orvos, aki a munkáját rendesen elvégzi. Ezt a korona megmutatta. Talán kevesebb mint 20 százalékuk, úgy saccolom. Talán olyan orvosok is vannak, akik ezt nem gazdasági okokból csinálják. Azt mondanám, hogy itt az ok pusztán a tudatlanság. Ha az ember alkalomadtán a kollégákkal beszélget és megállapítja, hogy mit tudnak az úgynevezett oltóanyagokról, akkor elborzad. Minden informált páciens többet tud, mint az orvosok, akik végrehajtják az intézkedéseket.

Tény, ahogy ezt ön is helyesen elmondta, hogy most minden embert beoltanak, az egészségi állapotától függetlenül. Függetlenül a korától vagy attól, hogy átesett-e egy fertőzésen. Egyidejűleg több oltást is beadnak, kovid ellen, influenza ellen egyszerre. Ezek olyan dolgok, amiket évtizedeken keresztül orvosi műhibának tekintettünk. De ez már semmi szerepet nem játszik és itt láthatja, hogy ez nyilvánvalóan a sok pénzről szól, de nem az orvoslásról vagy a szakértelemről." Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá