Az ellenzék még nagyobb szigort vár el!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Beszéljünk inkább a jövőről - írja  posztjában Fekete-Győr András.

A korlátozásokkal egyetértek, a lezárásokkal viszont nem. Nem lezárásokra, hanem minél több magyar beoltására van szükség. És itt igenis fel kell vetni az Orbán-kormány mellett azoknak a felelősségét, akik még most sem oltották be magukat. Igenis ki kell mondani: nem büntethetjük tovább azokat, akik saját és családtagjaik, közösségük védelme érdekében beoltották magukat.

Fekete-Győr András (Momentum) - az ellenzéki összefogás egyik pártjának listavezetője - vagyis elsőszámú biztos parlamenti bejutója tett 3 javaslatot:

  • Kössék újra védettségi igazolványhoz a moziba, konditerembe, uszodába, kocsmába, étterembe stb. járást!
  • Minden beoltottnak járjon legalább plusz egy szabadnap!
  • Fizessen az állam oltáspénzt.

A 3 javaslat kapcsán azt írja, hogy: "Valódi cselekvést várunk a kormánytól! Olyat, amit ugyan nem fog mindenki kitörő lelkesedéssel fogadni ("csupán" a többség), de bevezetésük mindannyiunk egészségét és biztonságát szolgálná."

Hogy mennyire nem lesznek lelkesek az emberek, az leszűrhető a poszt alatti kommentekből. (Ezek az ő követőitől származnak!) Dicsérő, támogató megnyilvánulás elvétve akad. Ennek ellenkezője viszont szép számmal. Pár :

"Ha nyilatkoznom kell arról - márpedig kell az oltás előtt - hogy saját felelősségemre kérem az injekciót, amiről gyakorlatilag semmit nem tudok, akkor az egy kísérleti stádium utolsó fázisában lévő szer. Ennek beadására közvetlenül, vagy közvetve kényszeríteni embereket, az felérhet egy népirtással. Fogalmunk sincs arról, hogy hónapok, vagy évek múltán milyen hatással lesz az emberi szervezetre. Mindezt azzal együtt gondolom, hogy oltott vagyok."

"Milyen oltás az, amiért le kell fizetni az embereket hogy beadassák? Neked sem fér a fejedbe ugye? Hogy aki nem akarja az nem lesz beoltva csak ha elveszed mindenét. De utána isten mentsen titeket. Persze ti oltatlan táborokat is akarnátok meg kötelező oltást. Plusz 2 indok ami miatt bukásra vagytok ítélve. Ahogy a nemzetközi haverjaitok sorra dőlnek ki."

"Amennyiben ma egy politikusnak csupán annyi ötlete van, hogy jutalmazzuk azokat kikben még nem ébredt fel a felelősségteljes gondolkodás egy járvány idején, az nem felelősségteljes politikus, csak megélhetési politikus."

"Csalódtam benned András! Elsődlegesen igazat kellene mondani ezzel a járvánnyal kapcsolatban, és akkor nem lenne kétség az emberekben. Na de lassan két év után, vajon van még a magyar politikai életben olyan szereplő akinek hinni lehet?? Másodsorban, virológusainknak nem médiasztárkodni kellene, hanem kutatni a megoldást, mint ahogy egyik másik teszi is ezt. Talán csatlakozniuk kellene ehhez a csapathoz. A "sztárkodást" bízzák Tillára. Ezt a járvány kérdést Ti -politikusok- kurtátok el. Nem kicsit, nagyon! Az egész világon! Mert csak hasznot reméltetek és mai napig csak hasznot reméltek belőle. Pokoli világ küszöbére sodródva ezáltal. Jön a 80-as években még csak fikciónak vélt MadMax világ!"

"Eddig szimpatikus voltál nekem és kiálltam melletted ! De ez ahogy te is tönkre tennéd az oltatlanok életét jobban mint Orbán! Ez maga a pokol.."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá