A kanadai orvos nem kertel: Ez nem vakcina, ez géntechnológia, génterápia!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Charles Hoffe kanadai orvos pár hete a  Doctors for Covid Ethics szimpóziumon így fogalmazott:

"Nem akarok a vakcina bevezetéséről beszélni, mert mindannyian egyetértünk abban, hogy ez nem „vakcina. Ez géntechnológia, ez génterápia."

Egy vizsgálati stádiumban lévő oltás leáll, amikor világszerte 30-50 ember hal meg, még 100 millió adag beadása után is, mondta Hoffe. Abszurd, amit most tesznek az emberekkel. 

"Ez az úgynevezett vakcina mára több tízezer embert ölt meg szerte a világon, és sokaknak súlyosan ártott. Az én praxisomban kilenc emberről tudok."

Az orvos azt mondta, hogy az orvosi etika teljesen háttérbe szorult:

"Nem betegek voltak, akiket egy pusztító betegség miatt kezeltek" - hangsúlyozta Hoffe. „Ezek egészséges emberek voltak, akik azért oltották be magukat, mert azt hitték, hogy megvédik őket. Abszurd, amit ezekkel az emberekkel tettek. ”

„Még azt sem tudjuk, mik a valós kockázatok, mert a klinikai vizsgálatok jelenleg is folyamatban vannak. Nem tudjuk, hogyan befolyásolja például a termékenységet. Lehet, hogy még további 10 vagy 15 évig sem fogjuk tudni, mi történik a méhen belüli csecsemővel, amikor az anyát oltják. Fogalmunk sincs - mondta Hope doktor.

 

Egy nemrégiben készített interjúban Dr. Charles Hoffe elmagyarázta, hogy a COVID mRNS-vakcinák miként hozzák létre azokat a tüskefehérjéket, amelyek mikroszkopikus véralvadást okoznak, és sok embert veszélyeztetnek az injekció beadását követő három éven belül. "A legrosszabb még várat magára" - mondja.

„Amikor a COVID vakcinát fecskendezik a karba, ma már tudjuk, hogy csak 25% marad ott. A többi 75%-ot pedig szó szerint a nyirokrendszere veszi fel, és a keringésbe kerül. Ezek a kis csomagok hírvivő RNS -t - és mellesleg egy modern vakcina egyetlen adagjában 40 billió mRNS -molekulát fecskendeznek a karjába -, így ezek háromnegyede a nyirokcsomóba kerül.

A tüskefehérjék célja, hogy a szervezet felismerje őket idegen fehérjeként, és ellenanyagokat termeljen ellenük, így [elméletileg] védve lesz a COVID ellen. Ez az alapötlet. De itt adódik a probléma: 

Egy vírusban - egy koronavírusban - ez a "tüskefehérje" a víruskapszula részévé válik - mint a vírus körüli sejtfal, az úgynevezett víruskapszula. De ez nem a vírusban van, hanem a sejtjeiben. Így a vaszkuláris endotélium sejtfalának részévé válik - ami azt jelenti, hogy ezek a sejtek, amelyek az ereket szegélyezik, amelyeknek simának kell lenniük, hogy a vér zökkenőmentesen áramolhasson, most nem simák. Amikor a vérlemezke áthalad a kapillárison, és eléri ezeket a COVID-tüskéket, elkerülhetetlen, hogy vérrög képződjön.

A probléma az, hogy a vérrögök, amelyekről a médián keresztül hallunk - ezek állítólag nagyon ritkák - a nagy vérrögök - ezek okoznak agyvérzést és szívrohamot, valamint vérrögöket az agyban. CT -felvételeken, angiogramokon és MRI -ken látható. A vérrögök, amelyekről én beszélek, mikroszkopikusak, ezért nem jelennek meg egyetlen szkennelésnél sem - túl kicsik és túlságosan el vannak terítve.

Tehát az egyetlen módja annak, hogy biztosan meggyőződjünk arról, hogy a véralvadás valóban megtörténik-e, az volt, hogy elvégeztük egy D-dimer nevű vérvizsgálatot - ez egy olyan vizsgálat, amely a közelmúltbeli vérrögöt mutatja ... És így tettem a betegeimnél, akik COVID-injekciót kaptak az előző 7 napban. 62%-uknál találtam erre utaló jelet. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok ember érintett.

A nagy aggodalmam az, hogy ezek a vakcinák maradandó kárt okoznak - és a legrosszabb még várat magára. Egyes testszövetek, például a bél, a máj és a vesék eléggé regenerálódhatnak - de az agy, a gerincvelő, a szívizom és a tüdő nem. Amikor megsérülnek, ez állandó - mint minden fiatal, aki most szívizomgyulladást kap ezekből a vakcinákból -, a szívük tartósan károsodott - bármennyire enyhe is, nem fogják tudni megtenni azt, amit korábban. És minden egyes egymást követő adaggal a sebzés összeadódik, összeadódik és összeadódik. És a hajszálerek egyre jobban károsodnak. "

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá