Az aradi covid-osztályt is emberöléssel vádolják

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Folytatódik a kórházi horrorok sorozata Romániában.

Több aradi megyei kórház covid-osztályán ápolt beteg hozzátartozója perelte be a kórház vezetőségét, azt állítva, hogy családtagjaik a kórházban alkalmazott (félre)kezelés és bánásmód miatt hunytak el és nem virózis következtében - írja az Informatia Libera.

A nagyszebeni rémtörténet kirobbanása után egyre több kórházban vetődik fel annak alapos gyanúja, hogy a betegek a helytelen kezelés, és embertelen bánásmód miatt haltak meg.

A történet Aradon is ugyanaz, mint a szebeni esetben, ahol egy volt egészségügyi alkalmazott, a szebeni intenzív terápia „piros zónájában” dolgozó orvos nyilatkozott arról, hogy ott egyfajta „halálprotokoll” segítségével ölték meg a légzési problémákkal küzdő betegeket. Méregerős nyugtatókat adtak nekik, és lekötözték őket a kórházi ágyra. Az orvos vallomása után, egy ott dolgozó ápolónő is nyilatkozott, megerősítve azt, hogy valóban „halálba szedálták” az ATI intenzív terápiáján fekvő covidosnak mondott betegeket.

A szebeni ügyészség gyilkosság gyanúja miatt indított ott nyomozást. Aradon viszont több per van folyamatban, hét haláleset kapcsán a kórházi alkalmazottakat vádolják a hozzátartozók.

Az egyik elhunyt lánya azt állítja, anyja még a saját lábán ment be a kórházba koronavírus utáni felmérésre. Három napot töltött benn, majd érthetetlen módon belehalt a kezelésbe. Valószínűleg a gyógyultnak nyilvánított nőt is erős nyugtatókkal kezelték, mint a súlyos „covidos” betegeket.

Florina Ionescu aradi kórházmenedzser azt nyilatkozta a sajtó megkeresésére, hogy ezt az esetet kivizsgálták, és több hibát is megállapítottak. A főorvost lefokozták, 14 alkalmazott kapott egy hónapra szóló, 5 százalékos bérmegvonást emiatt. A büntetés hallatán - érthető módon - óriási közfelháborodás van az emberekben!

Nem lehet tudni, hány kórházban mentek, mehetnek ezek a haláltáborokat lepipáló eljárások, és vajon hány áldozatot szedett ez a covid-genocídium.

(A nagyszebeni esetben vallomást tevő férfi román nyelvű vallomása ITT elérhető.)

Marosvásárhely

Marosvásárhelyen egy neves orvos halála miatt indultak vizsgálatok. Mivel az elhunyt családjában több orvos is van, nem egyszerű elrejteni az ügyet.

Néhai Dr. BENEDEK ISTVÁN, kardiológus professzor, hematológus és belgyógyász főorvos, a MOGYTTE konzultáns orvosprofesszorának halála körül megdöbbentő kérdőjelek sorakoznak, ugyanis ő is be lett utalva a covid részlegre, ahonnan nem távozott élve. És nagy a valószínűsége, hogy nem a vírus végzett vele, hanem orvosi műhibák és embertelenségek sorozata. 

A beteg orvosprofesszor könyörgött, hogy ne adjanak be  neki egy bizonyos gyógyszert mert rosszul lesz tőle, erőszakkal mégis beadták neki. És saját tanítványai lekötözték őt is, hiába kérte kollégáit, hogy ne tegyék ezt, hiszen orvos létére tudja, hogy ez felesleges. Erről egy videofelvétel is a család tulajdonában van, amit a teremben tartózkodók rögzítettek. Ezzel szabályszerűen megmérgezték a férfit.

„Ha egy orvosprofesszorral ez megtörténhet, akinek az érdekében minden fórumon beavatkoztunk, mi történik egy egyszerű ember esetében?”

– tette fel a kérdést az elhunyt testvére.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá