AUSZTRIA: Visszavonhatják a kötelező oltás törvényét? Egy gyógyszerész állt a kezdeményezés élére.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Ausztria az európai uniós tagállamok közül elsőként rendelt el általános oltási kötelezettséget a Covid-19 ellen - ami immár életbe is lépett. Ám nem kis meglepetésre, terítékre került a döntés felülvizsgálata.

Ausztria felfüggesztheti a koronavírus elleni általános oltási kötelezettséget, ha az orvosokból és jogászokból álló bizottság ezt javasolja – nyilatkozta a Krone című lapnak Karl Nehammer osztrák kancellár.

A kötelező oltásról rendelkező jogszabály a héten lépett hatályba, de a kormány folyamatosan figyelemmel kíséri a jogszabály végrehajtását – mondta az osztrák kormányfő.

A jogászokból és orvosokból álló bizottság újraértékeli, hogy az oltás kötelezővé tétele továbbra is jogszerű lépés-e” – mondta Nehammer. A kancellár szerint készek megmásítani a jogszabályt, ha a bizottság azt javasolja.

Mag. Gerhard Kaniak, az osztrák Szabadság párt képviselője, gyógyszerész

Mag. Gerhard Kaniak, Peter Wurm, Mag. Gerald Hauser, Dr. Susanne Fürst és munkatársai indítványt nyújtottak be egy olyan szövetségi törvénnyel kapcsolatban, amely módosítaná és hatályon kívül helyezné a COVID-19 elleni kötelező védőoltásról szóló szövetségi törvénytAz indítvány megjelent a Parlament honlapján, és észrevételeket lehet tenni hozzá.

Az Országos Tanács dönteni kíván:

Szövetségi törvény a COVID-19 elleni kötelező oltásról szóló szövetségi törvény módosításáról (COVID-19 kötelező oltásról szóló törvény – COVID-19-IG).

Az Országos Tanács úgy döntött:
a COVID-19 elleni kötelező védőoltásról szóló szövetségi törvény (COVID-19 kötelező oltásról szóló törvény – COVID-19-IG) az alábbiak szerint módosul

A 20. § (1) bekezdése így szól:

"Ez a szövetségi törvény a kihirdetését követő második napon hatályát veszti."

Ok:

A Covid-19 kötelező oltásról szóló törvény teljesen megengedhetetlen alapjogi elvként a „kényszer általi szabadságot” idézi elő. A kötelező védőoltás nem megfelelő és aránytalan, ezért egyértelműen alkotmányellenes!

(...)

Mindezek miatt a Covid-19 elleni védőoltásról szóló törvényt a kihirdetése után azonnal hatályon kívül kell helyezni, mivel ez abszolút alkalmatlan kísérlet az ausztriai koronajárvány sikeres leküzdésére.

(...)

Reggel 9:40-ig már 15 771 nyilatkozatot nyújtottak be.

dr. Peter F Mayer véleménye egy ezek közül:

Egyetértek Gerhard Kaniak úr kollégáinak a COVID-19 elleni kötelező védőoltásról szóló szövetségi törvényt módosító szövetségi törvénnyel kapcsolatos javaslatával (COVID-19-Vaccination Law – COVID-19-IG).

Erre azért van szükség, mert mára tudományosan bebizonyosodott, hogy az oltásnak nemcsak súlyos mellékhatásai vannak, hanem nagyon súlyos, hosszú távú következményei is.

A beoltott embereken végzett mérések kimutatták, hogy számos, az immunrendszer működéséhez döntő fontosságú vérérték teljesen kikerült az ellenőrzés alól. Például a természetes gyilkos sejtek (NK) értékei, amelyek küzdenek a rák ellen, többek között a TH1 - a segítő sejtek, amelyek szabályozzák a gyilkos T sejteket, a Th2 sejtek, a T helper sejtek, amelyek aktiválják a antitestek, interferon és egyéb jelzőanyagok, amelyek szabályozzák a vírusok és baktériumok elleni védekezést. Ehelyett a Treg, az immunrendszer aktivitását lassító szabályozó T-sejtek természetellenes növekedése figyelhető meg.

Ez az immunrendszer károsodása különösen szembetűnő a mért értékekben azoknál az embereknél, akik több mint két adag vakcinát kaptak. A károsodás minden további adaggal jelentősen megnő. Ezen kívül kimutatták a fertőzést fokozó antitesteket (ADE), az mRNS hosszú távú jelenlétét és a vakcina által kiváltott kiugrásokat hónapokkal az injekció beadása után, valamint a védősejteket kizáró syncytia képződését.

Mindez mérhető, és az immunrendszer óriási gyengülését és károsodását mutatja.

Mostanra a rákkal szembeni fokozott fogékonyságot tapasztaljuk, mivel az NK-sejtek hiánya lehetővé teszi a daganatok növekedését, az interferon hiánya pedig nem nyitja meg a rákos zárványokat az immunrendszer számára, hogy leküzdje őket. A szervezetben jelen lévő vírusok, amelyek az oltás előtt elnyomhatók, most elkapják magukat, és olyan dolgokat okoznak, mint az övsömör és a herpesz.

Óriási veszélyt jelent az oltás okozta immunrendszer-gyengülés, már oltási AIDS-ről beszélünk. Terápia nincs rá, és kérdéses, hogy ki lehet-e fejleszteni rá.

A védőoltás és különösen az oltási kötelezettség soha nem látott mértékben veszélyezteti a lakosság egészségét. A törvényt ezért hatályon kívül kell helyezni, a génmanipulált készítményeket pedig ki kell vonni a forgalomból.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá