AUSZTRÁLIA: Pár pozitív tesztet mutató személy miatt százezreket korlátoznak

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Hogy miért hagyják az emberek? A tiltakozás, demonstrálás minden formája tilos. A rendőrség és a katonaság totális ellenőrzése miatt sem a virtuális térben sem a közterületeken nem lehet gyülekezni és tiltakozni. Hihetetlen, de ez megtörténhet 2021. augusztusában Ausztráliában.

Az alábbi híradás arról szól, hogy egy 80-as éveiben járó idős férfi halála miatt lényegében lezárták a közel 5 milliós Sydney több kerületét.

  • 82.000 tesztelt
  • 111 új eset
  • 1 haláleset

Tehát egyetlen haláleset miatt Sydney-ben a legtöbb üzletet bezárták, és még az építkezéseket is leállították. Több mint 900 000 ember lényegében "házi őrizetben" van, még dolgozni sem mehetnek!

Az intézkedésekkel szemben a lázadás nem lehetséges, mert minden tiltakozás tilos. A városba bevezető utak mentén ellenőrző pontokat állítottak fel, így lényegében senki nem juthat be a városba, csak igen nyomós indokkal.

hadsereget az utcára küldték, hogy segítsen a rendőrségnek a lezárásban, és ellenőrizze a polgárok mozgását, ami elképzelhetetlen a parlamenti demokráciában!

A tiltakozások szervezőivel sem bánnak kesztyűs kézzel: a szervezőket letartóztatják, még akkor is, ha csak egy virtuális tiltakozó eseményt tartanak a Facebookon. A Sydney-i tiltakozás legutóbbi kísérletét több mint 1000 rendőr és 300 katona hiúsította meg.

Egy rendőrfőnök részletezi, hogy milyen feladatokat látnak el - például több száz "házellenőrzést" végeznek egy éjszaka folyamán:

A rendőrök a házak ellenőrzése mellett elmennek a be nem oltottak lakásához, hogy "ösztönözzék" őket az oltásra. 

Rendőrségi helikopterek és drónok köröznek Sydney üres utcái felett, és hangosan figyelmeztetik a tengerparton vagy az utcán sétálókat. 

És végül egy záró videó, ami még sötétebbé festi a közeljövő kilátásait: a hatóságok un. elkülönítési központokat létesítenek, amelyekben "izolálni" akarják azokat az embereket, akiknek pozitívak a Covid-tesztjük, vagy szoros kontaktok.  Ezeket a központokat minden nagyobb városban megépítik. A melbourne -i központról tudni lehet, hogy több mint 1000 ember befogadására alkalmas, és dupla szögesdrót veszi körül. Erről az egyetlen független tájékoztató médium, a Sky News számolt be. (A  Sky News Australia Youtube csatornáját már több ízben korlátozták a "Covidról szóló téves információk" miatt!)

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá