Amerikai szenátorok vizsgálatot indítanak a vírus eredete, Dr Fauci és a Big Tech cenzúra ügyében

A szenátorok olyan dolgokról beszélnek, mint Kína felelőssége, a hírcsatornák felelőssége, a covid-protokoll hibái, a félelemkeltés megbetegítő hatása. 

Mielőtt nagyon örülni kezdünk, hogy végre, a politikusok is kezdenek ébredezni a több mint egy éve tartó rémálomból, legyünk szkeptikusak: vajon ez nem a politikai szerepjátszás része? Nem csak arról van szó, hogy felismerték azt, hogy az emberek jelentős része ráébredt, mi zajlik körülötte. Az emberek annyira nem hülyék, hogy bevegyék a félelmet keltő híreket, meg, hogy csak a vakcina a megoldás. Most mossák kezeiket, gondolván, hogy ha eljátsszák az ártatlant, a megvezetettet, akkor ezzel a felelősséget is áthárítják.

Elképzelhető, hogy ez is a politikai elit játéka. Most "felépítik" a vírusszkeptikus politikai vonalat. Figyeljük mi történik, és továbbra se hagyjuk megvezetni magunkat.

Ugyanez a forgatókönyv volt 2009-10-ben a H1N1 járvány esetén. Angela Merkel is fel volt háborodva, hogy átverték. És Áder János akkor mondott gondolatait is érdemes lenne felidézni. Akkor sem volt politikai felelős. Most is ki akarnak majd bújni a súlyos terhek alól.


Szólj hozzá