A Zelenko-protokoll

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Dr. Vladimir Zelenko amerikai-ukrán családorvos több mint 20 éves tapasztalattal. Szerinte a magas kockázatú Covid-19 betegeknek is 99%-os túlélése reális, ha nem egy hibás protokoll szerint kezelik. Zelenko minden kutatása nyílt, elérhető, közhasználatra kínálja.

A képre kattintva elérhető egy videó, amiben részletesen beszél arról, hogyan kellene kezelni a covid-tüneteket, mik a valóban hatékony készítmények, és mire számíthat az, akit beoltanak.

A profilaxis egy meghatározott betegség megelőzésére vagy védelmére irányuló intézkedés. Görög eredetű, a "phylax" szóból, azaz "őrizni" és "figyelni".

Alacsony kockázatú betegek
A fiatal egészségeseknek nincs szükségük a Covid 19 elleni profilaxisra. Fiatal és egészséges embereknél ez a fertőzés enyhe megfázásszerű tüneteket okoz. Előnyös, ha ezek a betegek ki vannak téve a Covid-19-nek, felépítik az antitesteiket, és immunrendszerük tisztítja a vírust. Ez elősegíti az állomány immunitásának kialakulását, és segít megelőzni a jövőbeni Covid-19 járványokat. Ha azonban ezek a betegek profilaxist akarnak a Covid-19 ellen, akkor az alábbi protokollt kell alkalmazniuk.

Magas kockázatú betegek
A betegek akkor tekinthetők magas kockázatúnak, ha 45 évesnél idősebbek, vagy 45 évesnél fiatalabbak, de társbetegségeik vannak, vagyis más egészségügyi állapotuk veszélyezteti őket. Ezeknek a betegeknek a halálozási aránya 5-10% között van, ha Covid-19 fertőzött. Ezeket a betegeket határozottan ösztönözni kell arra, hogy végezzenek profilaxist a Covid-19 ellen az alábbi protokollnak megfelelően.

Protokoll alacsony és közepes kockázatú betegek számára:
Elemi cink 25 mg naponta egyszer D3-vitamin 5000iu naponta egyszer.

Protokoll magas kockázatú betegek számára:
Elemi cink 25 mg naponta egyszer és közepes kockázatú betegek. Hidroxi-klorokin (HCQ) 200 mg naponta 1 alkalommal 5 napon keresztül, majd hetente 1 alkalommal, amíg biztonságos és hatékony vakcina nem áll rendelkezésre. Ha a HCQ nem áll rendelkezésre, használja az alacsony és közepes kockázatú betegek protokollját. Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá