A WHO lerakta a globális egészségügyi diktatúra sarokkövét

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az ukrajnai háború árnyékában javában zajlanak a mindent és mindenkit irányító világkormány felállításának előkészületei.

A WHO egy nemzetközileg kötelező érvényű "Megállapodás a pandémiák megelőzéséről és ellenőrzéséről" érvényt akar szerezni.

Ez lehetővé tenné a WHO számára, hogy a jövőben intézkedéseket írjon elő az országok számára világjárvány esetén. szuverenitás vége.

Az EU is valami hasonlóra törekszik Európa számára, és azt szeretné, ha az EU Bizottsága képes lenne ilyen döntéseket hozni az országok között. 

Március 3-án kezdődtek meg a tárgyalások Genfben a "WHO világkormányról" . Ennek értelmében mind a 194 tagállam kénytelen lenne végrehajtani a WHO által elhatározott intézkedéseket - például egy járvány idején a bezárások, a kötelező maszkok, az általános védőoltás témájában is.

A WHO egyik fő támogatója a Bill & Melinda Gates Alapítvány

A Concilium Europa új memoranduma egyelőre késleltette ezt a folyamatot. Az EU Tanácsának honlapján ez áll: „A nemzetközi okmány kidolgozásával és megtárgyalásával megbízott kormányközi tárgyaló testület 2022. augusztus 1-ig tartja következő ülését, hogy megvitassa a munkatervezet elkészítésének előrehaladását . Ezt követően 2023 -ban előrehaladási jelentést nyújt be a 76. Egészségügyi Világközgyűlésnek azzal a céllal, hogy 2024 -ig elfogadják az eszközt. 

Az intézkedések globális összehangolása a Rockefeller Alapítvány tervei szerint

2020 áprilisában közzétették a „COVID-19 tesztekre vonatkozó nemzeti cselekvési tervet”, amelyben stratégiai keretet határoztak meg. Ennek egyértelműen az a célja, hogy egy állandó felügyeleti és társadalmi kontrollrendszer részévé váljon, amely súlyosan korlátozza a személyes szabadságot. 

A nyomkövető rendszer kísértetiesen hasonlít a Kínában már használthoz, ahol a lakosságnak regisztrálnia kell egészségi állapotát. Regisztráció után személyes QR-kódot kapnak, amelyet be kell írniuk, hogy hozzáférhessenek az élelmiszerboltokhoz és egyéb létesítményekhez. 

A Rockefeller Alapítvány 2010-ben jelentést is közzétett „Scenarios for the Future of Technology and International Development” (Forgatókönyvek a technológia és a globális fejlődés jövőjéhez) címmel, amelyben bemutatta „Lockstep” forgatókönyvét – vagyis a „világjárványra” adott koordinált globális választ. Az ebben a dokumentumban leírt forgatókönyv sok részletében megfelel a mai korunknak. Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá