A virológus véleménye: Félretájékoztatták a beoltott embereket

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Alexander Kekulé német virológus arra figyelmeztet, hogy az oltás és a 2G szabályozás sok állampolgárban hamis  biztonságot ébresztett.

A szakember kifogásolja a politikusok és tudósok közötti rossz kommunikációt – különösen azért, mert az folyamatosan változik. 

"Különösen az úgynevezett 2G modell a probléma része. A beoltottak és a felépültek biztonságban hiszik magukat, mert egészen a közelmúltig ezt mondták nekik. De ők is megfertőződnek. Ennek eredményeként most az oltottak között van egy jelentős hullám. Veszélyes, mert ezek az emberek azt hiszik, hogy védettek. Félretájékoztatták őket, a közelmúltig még a Robert Koch Intézet is hamisan mutatta ezt a honlapján."

Arra a kérdésre, hogy milyen hatásai vannak az oltásnak, és milyen ígéreteket tettek egyes politikusok az összes beoltottaknak, azt mondta:

"Inkább a szövetségi kormány hamis ígéretéről beszélnék. Azt ígérték, hogy akiket beoltottak, azok ismét teljesen normális életet élhetnek."

De már tavasszal is egyértelmű volt, hogy a beoltottak is átadhatják a vírust, és maguk is megbetegedhetnek.

Alexander Kekulé feltette a kérdést, hogy vajon miért a COVID-19 vuhani változata elleni vakcinát oltják még mindig, és miért nem a Delta változat ellenit. 

"Az ilyen vizsgálatok elvégzése költséges, és az eredménye bizonytalan is lehet. A Pfizer és a Moderna ezért szorgalmazza, hogy a régi termékeket használják egy újabb helyett."

Azoknak, akik - bármilyen okból - nem szeretnének beoltani, a hallei virológus azt mondta:

"Sokan vannak, akik személyes okokból vonakodnak. Terhes nők például, vagy olyanok, akik hagyományos, nem mRNS-alapú oltásokra várnak. Érdekes, hogy a tanulmányok azt mutatják, hogy az óvatos, beoltatlan embereknél kisebb a fertőzés kockázata, mint azoknál, akik beoltottak és azt hiszik, semmi baj sem történhet velük."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá