A választások meglepetése a N.É.P, a Normális Élet Pártja lesz!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A „mérleg nyelve” fogja meghatározni a jövőnket.

Másfél év tapasztalatszerzés után a Normális Élethez ragaszkodók összefogtak, és elindulnak az országgyűlési választáson a Normális Élet Pártjával (NÉP). Az összességében már most több mint félmilliós közösség változtatni akar az életén és a jelenlegi helyzeten, amire a 2022. évi választáson lehetősége lesz.

Hasonló dolog történt Bulgáriában is, ahol egy zenész TV-s showman alakított tavaly pártot és most megnyerték a választásokat is!

Normális Élet Pártja azzal az eredménnyel, amit már most is mérni lehet,

a politikai pártok 3 évtizedes játékát felborítva, a normalitást és a társadalom érdekeit képviselő független civil emberekkel a parlamentben a mérleg nyelve lesz!

Jól látható, hogy az év elején elvégzett felmérések után hogyan változott és milyen szintre jutott el Dr. Gődény György egyre növekvő és erősödő közösségének ereje.

Ő többször kijelentette, hogy akkor fog az embereket összefogva elindulni a választáson, ha látható és kézzelfogható lesz a változtatni akaró tömeg ereje, nem pedig csak szavakban mutatkozik meg a vírushisztéria és a mögötte álló politika elutasítása. Ennek most eljött az ideje, amihez nem politikusokat, hanem cselekvőképes normális embereket várnak a soraikba, mert csak így tudják megakadályozni a ránk erőszakolt és egyre embertelenebb folyamatokat.

Február végén a Hősök terén a hatalmas rendőri készültség ellenére is bátran tüntető 5 ezer résztvevő bebizonyította, van szándék és akarat az emberekben arra, hogy az életükön és a ránk nehezedő járványdiktatúrán változtassanak!
Azt követően is csak erősödött a tábor, amit az is mutat, hogy egyre több ember próbál bomlasztani és beavatkozni ebbe a folyamatba, de a közösség elhárítja és kiveti magából a nem odavalókat. Sőt a jól látható politikai és egyéb  beavatkozásoktól még egységesebbek és erősebbek lettek, a média hazugságai és lejárató hírei pedig csak olaj volt a tűzre…

Azért, hogy reálisan lássák a képet, több közvélemény-kutatás is készült, ahol a járvány és az intézkedések mellett az országgyűlési választás pártszimpátiájáról kérdezték meg az embereket. Nem egy, hanem három különböző helyen, egymástól függetlenül végezték el a felméréseket, hogy az eredmények hitelessége összehasonlítva is ellenőrizhető legyen.
Az ország egész területét lefedő kutatás reprezentatív volt, és több mint 3 ezer embert kérdeztek meg a szokásos 500 fő helyett.

A kérdésekre adott válaszok alapján az eredmények közel azonosak voltak, és mindenhol az 5%-os eltérési határon belül mozogtak, ami hitelesnek tekinthető. Az összesített eredmények a felnőtt lakosság körében a következők lettek:

Mi a véleménye a koronavírus-járványról?

1. Valós veszélynek tartja és fél tőle: 15%
2. Nem tudja eldönteni mi az igazság, de fél tőle: 17%
3. Nem tudja eldönteni mi az igazság, de nem fél tőle: 16%
4. Politikai és média manipulációnak tarja más problémák leplezésére: 25%
5. Hazugságnak tartja az egészet: 27%

Ez nagyon biztató, mert a lakosság több mint fele tisztában van vele, hogy a járvánnyal becsapnak bennünket. De a maradék harmada is azt nyilatkozta, hogy nem tudja mi az igazság, mégsem fél tőle. Csak 15% volt az, aki mindent elhisz és retteg, 17% pedig bizonytalan, de inkább fél tőle.

Egyetért a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedésekkel?

1. Teljesen egyetért ezekkel: 21%
2. Részben egyetért ezekkel: 25%
3. Túlzónak tartja és nem ért egyet velük: 29%
4. Teljesen értelmetlennek tartja ezeket: 25%

Itt sincs ok a panaszra, mert csak minden ötödik ember gondolja, hogy a járvány miatti intézkedések szükségesek, minden negyedik pedig csak részben ért vele egyet. Az emberek jóval több mint fele viszont túlzónak és értelmetlennek látja ezeket.

Ha most lennének az országgyűlési választások, a felsoroltak közül kire szavazna?

1. A kormánypártokra szavazna: 31%
2. Az ellenzéki összefogásra szavazna: 32%
3. Dr. Gődény György Normális Élet mozgalmára szavazna: 9%
4. Más pártra szavazna: 4%
5. Nem mondja meg kire szavazna: 5%
6. Nem tudja kire szavazna: 5%
7. Nem szavazna: 14%

Ez itt a legfontosabb adat, mert ha a biztos szavazókat vesszük alapul, akkor az országgyűlési választáson az 5% feletti pártok a következő arányban jutnának be a parlamentbe:

1. Az ellenzéki összefogás 45%-ot kapna, ami 90 képviselő.
2. A Fidesz 43%-ot kapna, ami 86 képviselő.
3. Dr. Gődény György Normális Élet mozgalma pedig 12%-ot kapna, ami 23 képviselőt jelent!

A parlamenti erősorrend ilyen lenne, ami egyértelművé teszi, hogy nagyon komolyan kell venni a Normális Élet Pátjának erejét az emberek képviseletére, az érdekérvényesítésre, és főleg a vírushisztéria megszüntetésére, de az élhető és egészséges élet megteremtésére is!

Ha a pártokat nem futtatná a média, az embereket nem érdekelné a politika. A sajtó ezért vált egy hatalmi ággá, hiszen a semmiből jött senkiket a kedve szerint futtatva emeli trónra, aki pedig az érdekei ellen van (lásd a vírushisztéria miatt!), azt elhallgatják, vagy ha ez már nem megy, akkor csak támad és hazugságokat ír, amit Dr. Gődény György esetében is tapasztalhatunk.

Ezért is lenne nagyon fontos, hogy a saját médiánk lehetőségét kihasználva, egy ilyen hatalmas tábor a valós híreinket és a hiteles információkat mindenkivel mindig megossza, különben hasztalanul kárba vész az a munka, amit ebbe fektetünk.

Az összeverbuvált ellenzék is a korlátozások és a kötelező oltások pártján áll.

Mindent összegezve elmondhatjuk, most adva van a lehetőség ahhoz, hogy 2022-ben valódi rendszerváltás legyen, mert a „mérleg nyelve” felborítja a megszokott jobb- és balodali váltógazdaságot, ahol nincs különbség a pártok között, csak a pénzek megszerzésének mértéke változó...
Ezért mindent meg kell tenni a Normális Élet közösségekben, hogy a vírushelyzet mellett más súlyos problémák is megoldódjanak végre az életünkben.

Persze elbizakodni sem lehet, mert sok feladat vár még ránk, ami a sikerhez vezet. Ezért aki ebben velünk akar tartani, és a feladatokban szeretne résztvenni, az CSATLAKOZZON ITT!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá