A hírhamisítás iskolapéldája

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A hétvégi berlini vírus-ellenes tüntetés megjelenítése a hazai hírekben több, mint tanulságos!

Ha valakinek még kétségei lennének, hogy a híreket akár a legmagasabb szinten is manipulálják, itt van erre a legfrissebb példa.

Téma: Berlini tüntetés 2020 08. 29.

A HÍR: A német rendőrség feloszlatta szombaton Berlin központjában azt a tüntetést, amelyen a koronavírus-járvány elleni óvintézkedések miatt tiltakoztak több tízezren. A résztvevők ugyanis a többszöri felszólítás ellenére nem tartották meg az előírt távolságot és nem viseltek maszkot.

A Brandenburgi kapu köré csoportosult felvonulók alkotmányos jogaikra, a véleménynyilvánítás szabadságára hivatkozva tüntettek, elvetve a járvány miatt bevezetett korlátozásokat. „Állítsátok le a koronavírussal kapcsolatos hazugságokat”, illetve „Merkel mondjon le” feliratú transzparenseket emeltek a magasba. A 18 ezer fősre becsült tömeg ellen 3.000 rendőrt vonultattak fel, mert a hatóság erőszakos cselekményekre készült.

ÉS A VALÓSÁG:

18 ezer helyett kb. 1,5 milliós létszámú volt a demonstráció.

Semmiféle erőszak nem történt, csak a rendőrség részéről, akik a lezárások miatt 300 embert vittek el .

És természetesen a demonstráció is meg volt tartva, ahol még a legnagyobb amerikai elnök unokaöccse is részt vett, és az ifjabb Robert F. Kennedy még beszédet is mondott.

Figyelmeztette az emberiséget, hogy EGY ÚJ, A SZUPER-GAZDAGOK URALTA ELNYOMÓ VILÁGREND ELLEN KELL KÜZDENI VILÁGSZERTE, amit a mostani, a média által gerjesztett ál-járványra hivatkozva akarnak bevezetni. És ezt nem csak magunk miatt, hanem A GYERMEKEINK JÖVŐJE ÉRDEKÉBEN is meg kell akadályozni!

Hallgassátok meg a beszédét.

HÁT ENNYIT A KORREKT, FÜGGETLEN ÉS HITELES MÉDIÁRÓL!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá