A Covid-politikát ma már nem a tudomány vezérli

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Professzor Marty Makary: A serdülők veszélyes kényszerítése az emlékeztető (booster) oltásokra című cikke. The Wall Street Journalban.

"Az Egyesült Államok kormánya klinikai adatok alátámasztása nélkül szorgalmazza a 16 és 17 évesek számára a Covid-19 elleni vakcina emlékeztető oltását. A New England Journal of Medicine című folyóiratban e hónap elején megjelent nagyszabású izraeli lakossági tanulmány megállapította, hogy a 30 év alatti embereknél a Covid-halál kockázata nulla volt két oltás után.

Az egészséges fiataloknak szóló megerősítő oltások, amelyeket egyes főiskolák most előírnak, egészségügyi károkat okoznak az enyhe és tünetmentes fertőzések átmeneti csökkenése érdekében. Egy tanulmányban A 438.511 fő 16 és 24 év közötti férfi közül 56-nál alakult ki szívizomgyulladás a második Pfizer-dózis után (vagy 7830-ból 1, ami a szokásos arány legalább hétszerese). Igaz, az esetek többsége enyhe volt, de a tágabb, 136 fős csoportban (idős és női betegeket is beleértve), akiknél az oltás után szívizomgyulladás alakult ki, hét betegnél volt „bonyolult lefolyás”, egy 22 éves pedig meghalt.

A Moderna vakcina még nagyobb arányban hordozza a szívszövődményeket, ezért egyes európai országok korlátozták a 30 év alattiak beadását. Az Egyesült Államokban azonban a Food and Drug Administration és a Centers for Disease Control and Prevention válogatás nélkül szorgalmazza az emlékeztető oltást minden fiatal számára. Az FDA és a CDC szakértői szerint a terv meggondolatlan, ezért az ügynökségek kizárták őket a döntési folyamatból...

A Covid-politikát ma már nem a tudomány vezérli. Az adatokat önkényesen válogatják össze, és hamisan ábrázolják, hogy támogassák az előre meghatározott stratégiákat, például az egészséges fiatalok számára készült emlékeztető oltásokat. Eközben az életmentő terápiák háttérbe szorulnak."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá