A Covid elleni immunitás évekig tart, és már a járvány kezdetén rendelkeztünk az elemeivel

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Sem a védőoltásra nincs szükség, sem karantén, sem maszkhordás, sem lockdown nem segíti a szervezetünk valós védekezését, hiszen a védekezés hosszú távon, évekig így is úgy is megmarad."

Dr Tamasi József tette közzé az alábbi információt az Orvosok a tisztánlátásért  oldalon:

Ez a Science-ben megjelent tanulmány azt mutatja be, hogy az immunvédekezés számtalan immunológiai komponens és folyamat (antitestek, B sejtek, CD4+T sejtek, CD8+ T sejtek) függvénye, nem csupán a képződő antitestek és azok jelenléte hozza létre. A SARS CoV 1 elleni immunmemóriát 17 évvel a fertőzés után is ki lehetett mutatni a fertőzésből felgyógyult alanyokból.

Mindenesetre 6-8 hónappal a fertőzés után a SARS CoV 2 elleni immunitás elemei – kétségtelenül különböző kinetikával – fellelhetők a páciensben a Science tanulmány alapján. Teljesen hasonló mechanizmus ez, mint a hepatitis B fertőzést követően tett megfigyelés, amikor is a hiányzó ellenanyagok nélkül is védett a fertőzéssel szemben az illető (Lásd alább P. Van Damme és M.M. Rosado tanulmányát). Igy nyer értelmet a Thübingeni kutatás, amely hónapokkal ezelőtt bizonyította, hogy a SARS CoV 2 elleni T sejt immunitás már évekkel korábban (2007-2019 között) megvolt a vizsgált mintákban.

A T sejtes immunitás akár 6 hónapig is fennáll

- írták le Ramsay és munkatársai egy angliai vizsgálat nyomán.

Valójában tehát sem a védőoltásra nincs szükség, sem karantén, sem maszkhordás, sem lockdown nem segíti a szervezetünk valós védekezését, hiszen a védekezés hosszú távon, évekig így is úgy is megmarad.

A hasonló koronavírusokra robosztus keresztimmunitás alakul ki, sőt ez az ellenállóképesség hosszú évek, akár évtizedek óta megvan a lakosságban a mostani SARS CoV 2 vírus ellen.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá