Vigyázat: Életveszélyes hazugság!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy holland képviselő rejtett kamerával készített felvételeket tett közzé. Bemutatta, hogy a holland oltópontokra felnőttek nélkül érkező 16 év alatti holland gyerekeket hogyan manipulálja az ottani személyzet.

Dr. Letoha Tamás MD, PhD kutatóorvos szakmai álláspontja:

Az elmúlt 2 évben számomra a legmegdöbbentőbbek azok az emberek voltak, akik önként dalolva csapták be embertársaikat és járultak hozzá egy alapjaiban hazug rendszer kiépítéséhez és fenntartásához. Mert ha valaki végiggondolja a SARS-CoV-2 fertőzés legsúlyosabb szövődményeinek molekuláris alapjait - azaz hogy a fertőzött sejtek szétesésével a tüskefehérje a tüdő vérkörbe jutva vérrögképződést okoz - akkor nyilvánvaló, hogy a tüskefehérje termeltetést testi sejtekbe indukáló vészhelyzeti vakcinák rejtenek potenciális mellékhatásokat magukban. Aki ezt tagadja, az nincs tisztában a COVID patomechanizmusával és ezért egy valódi vírustagadó. A COVID által veszélyeztetett kockázati csoportok esetében azonban az ember a kockázat/haszon ráció miatt nagyvonalúan átsiklik ezen potenciális mellékhatások felett. De nem az egészséges gyerekeknél. Akik a SARS-CoV-2 fertőzést enyhe megbetegedéssel vagy tünetmentesen átvészelik. Mégis ezt a COVID szempontjából teljesen védett, de szavazati joguk miatt mégis védtelen populációt érte a legtöbb inzultus és hazugság a járványkezelés során.

Az alábbi rejtett kamerás felvételek egy holland képviselő mutatja be, hogy a holland oltópontokra felnőttek nélkül érkező 16 év alatti holland gyerekeket az ottani személyzet hogy manipulálja. "Ha oltás után rosszul leszel, mondd azt, hogy rosszat ettél!" Ez nemcsak végletesen ostoba, de a potenciális mellékhatások súlyosbodásának kivédése miatt is életveszélyes hazugság (ti. megfelelő időben kezelt esetleges mellékhatások is hatékonyan orvosolhatóak). Az egyének egészségére vonatkozó megfelelő szintű tájékoztatás pedig az orvostudomány alapja. Szerintetek az alábbi videóban tapasztaltak mennyire felelnek meg ezeknek az évszázados orvostudományi elveknek? Semennyire.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá