Újabb ötlet: Egész éves korlátlan családi repülőutazásra szóló kuponokat is kisorsolnak a beoltottak között

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Ajándék hűségpontokat és egy évre szóló, korlátlan utazásra jogosító utalványokat is kisorsol a Qantas azon asztrálok között, akik beoltatták magukat, ezzel ösztönözve a helyieket a vakcinák igénybe vételére - írja az airportal.hu.

Alan Joyce vezérigazgatója elmondta: a júliusban rajtoló akció részeként bónusz hűségpontok és egyéb utalványok mellett tíz olyan kupont is kisorsolnak négytagú családok között, amely egy éven keresztül korlátlan utazásra jogosít a Qantas és fapados leányvállalata, a Jetstar járatainak turista osztályán. Ehhez az Accor szállodalánc is csatlakozott, így a szerencsés nyerteseket ingyen szállásolják el.

A programban bárki részt vehet, akit az év végéig beoltanak.

Alan Joyce szerint a kormányzat csak 2022-ben nyitná ki az országot, de a Qantas azon dolgozik, hogy még az idei év vége előtt készenlétbe állítsa a személyzetet és a repülőgépeket arra, ha az Egyesült Államokba elindulhassanak a járatok.

A vezérigazgató korábban úgy nyilatkozott, hogy a nemzetközi utazáshoz kötelezővé tenné az oltás meglétét.

Ausztrália 26 millió lakosából egyelőre mindössze 4,2 millió kapta meg legalább az első adag vakcinát. Ez 15 %, és csupán 2 % azok aránya, akik mindkét vakcinán túl vannak. A csekélyke oltási kedv miatt a Qantas vezetője a többi nagyvállalatot is arra kérte, hogy kezdeményekkel, ajándékokkal bátorítsák az embereket az oltás felvételére.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá