TRUMP: Én megmondtam!

Donald Trump egy interjúban elmondta, hogy “az okos emberek számára nyilvánvaló volt”, hogy a koronavírus egy vuhani laboratóriumból származik.

“Nem volt kétséges számomra. A sajtó azért bírált, mert Kína rengeteg embert befolyásol. Hunter Bidenről is gondoskodtak. Joe Bidenről is gondoskodtak. Mindenkiről gondoskodtak, nemde? Az emberek nem akarták kimondani, hogy “Kína”. Általában Oroszországot hibáztatják. Mindig csak Oroszország, Oroszország, Oroszország, de én már az elején megmondtam, hogy Vuhanból jött a vírus”

– magyarázta az egykori elnök Steve Cortesnek, a Newsmax műsorvezetőjének.

A New York Post szerint Trump már akkor hangoztatta véleményét, miután Xavier Beccera amerikai egészségügyi miniszter felszólította az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) egy átlátható, tudományos alapú vizsgálatra a koronavírus eredetével kapcsolatban.

Trump nyilatkozata szerint most már mindenki egyetért vele, aki korábban kritizálta, amikor a járvány kirobbanásának korai szakaszaiban közölte, hogy Vuhant hibáztatja a koronavírusért.

Azt az elméletet, hogy a koronavírus egy vuhani virológiai laborból szabadult ki, eleinte  a sajtó és a „szakértők” is rendre elutasították, ám az elmúlt hetekben újra lendületet kapott a WHO széles vizsgálatának eredményének Vitathatatlan, hogy egyre több olyan bizonyíték lát napvilágot, miszerint  az egész „covid19” elnevezésű pandémia-hadművelet , a mesterséges vírustól kezdve , a biológiai fegyverek kísérletétől és az ehhez kapcsolt hamis adatokra alapozott  lezárásokig, egy előre eltervelt projekt és nem egy véletlen, „denevérek” okozta járvány. Forrás


Szólj hozzá