Szeles, hűvös napok, de sok napsütés

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Különösen a reggelek lesznek hidegek.

Hétfőn túlnyomóan napos, száraz időben lesz részünk, csak délnyugaton és nyugaton lehetnek helyenként felhősebb körzetek. Élénk, erős lesz az északkeleti szél. Hajnalban északon, északkeleten helyenként gyengén fagyhat. Délután 13-17 fok valószínű.

Kedden is sok napsütésre számíthatunk az ország legnagyobb részén, de napközben délen átmenetileg lehetnek felhősebb időszakok is, viszont említésre méltó csapadék nem várható. Élénk, erős lesz a keleti-északkeleti szél. A hűvös reggelt követően délutánra 14 és 19 fok közé melegedhet a levegő.

Szerdán és csütörtökön is sokat fog sütni a nap, csapadék továbbra sem várható. Élénk, erős marad a keleti-északkeleti szél. A friss hajnalokat követően délutánonként 14-20 fok közötti maximumokat mérhetünk. Pénteken már országszerte 20 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet a napos időben.

Az elkövetkező napokban a nyír és a platán pollenkoncentrációja közepes, helyenként magas tartományban alakul. A tölgy és a fűz pollenje közepes, a kőris, a ciprus- és tiszafaféléké, a gyertyáné, a bükké alacsony, néhol közepes koncentrációban lehet jelen. A kültéri allergén gombák spóraszáma továbbra is jellemzően alacsony marad.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá