RECEPT - Ha a hisztéria már elindult, megy minden magától, mint a karikócsapás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Olyan mérget kell az embereknek beadni, amit ők maguk önként kérnek gyógyszerként, noha világosan tudják, hogy senki sem vállal érte felelősséget, hogy az. Ezt kell elérni egy világméretű és hihető pánik kialakításával, amelyet a médián keresztül közvetítenek az embereknek. A pánikot egy láthatatlan ellenségre kell alapozni, amely állítólag mindenkit veszélyeztet. Egy végtelenül parányi vírust kell elhitetni, amely elszabadult és pusztítva gyilkol.    
A láthatatlan ellenségtől mindenki megrémül, pont azért, mert láthatatlan, leleplezhetetlen és bárhol, bármikor “megjelenhet”, ahol csak emberek meghalnak. Ezután a helyzet komolyságát és súlyosságát érzékeltetendő lezárásokat, blokádokat, karanténokat kell elrendelni.    

Félelmetes ruhákba beöltözött ápolókat, orvosokat kell látni a médiában, akik a fertőzött emberek körül sürögnek. Mindenkit távolságtartásra és maszkok viselésére kell kötelezni, kijárási tilalmakat foganatosítani és éjjel nappal bombázni az embereket a hírekben az elhunytak növekvő számáról, a korukról és sulykolni kell minden nap, hogy mennyivel “nőnek a számok”, az esetek, a halálok.    

Amikor a hisztéria így elindult, már megy minden magától, mint a karikócsapás, az emberek egymást fogják hergelni és pánikoltatni a társadalom minden rendű és rangú rétegében. Nem kell félni a lelepleződéstől, mert az emberi ostobaság határtalan. Természetesen a boncolásokat meg kell tiltani, nehogy az egész csalás ilyetén könnyen kitudódjon. 

Az ellenvéleményeket szigorúan el kell hallgattatni, a hivatalos médiából száműzni. Akik mégis látják a csalást, azokat “laposföld” hívőknek kell ábrázolni. Ők a társadalom ellenségei, akik „könnyelműségükkel” és „felelőtlenségükkel”, „tudatlanságukkal” az embereket „pusztulásba döntik”, ráadásul „rémhírterjesztők” is. Ha ez már megtörtént, akkor a vakcinafejlesztés heroikus küzdelmét kell bemutatni, hősöknek kikiáltva a méreganyag előállítóit.    

Nem szabad egyszerre sok vakcinát forgalomba hozni, hogy “hiány” lépjen fel, mert így válik még kelendőbbé és kívánatosabbá az oltóméreg. Az emberek így végeláthatatlan sorokban fogják az oltási pontokat megrohamozni, hogy megkaphassák a legkívánatosabb méregadagjukat.    

Mindezt célszerű még megspékelni “oltási igazolvánnyal”, amely biztosítja az oltottakat arról, hogy már védettek a láthatatlan ellenségtől. Nem árt előjogokkal sem felruházni őket, mert így még bölcsebbként láthatják önmagukat, amiért beoltatták magukat a méreginjekcióval és “szabaddá” váltak.    

Ezzel lehet a vonakodókat, a tisztán látókat is “kényszeríteni” az oltás felvételére. Az oltás következtében megbetegedő és meghaló emberekről nem szabad beszámolni a médiában. Ha ilyenekről mégis beszámolnak az érintettek, akkor az eseteket “véletlen egybeesésnek” kell kikiáltani, amely haláloknak, betegségeknek semmi közük nem lehet az oltásokhoz.  Különben is, örüljenek az oltóméregtől megbetegedők, hogy megbetegedtek, mert különben a vírus végzett volna velük, legyenek hálásak megmentőiknek, jutalmazzák őket magas állami kitüntetésekkel és hatalmas pénzekkel.

Ismerős valahonnan ez a science fiction? Bárminemű hasonlóság a valóságos történésekkel természetesen csak a véletlen műve, mert mindez egy pihent elme kitalációja, egy “összeesküvés elmélet”.   
Az égvilágon semmi alapja nincsen, hanem a “legvadabb laposföld” őrület, amely csak nevetséges módon arra lenne hivatott, hogy a szegény embereket eltántoríthassa a kitűnő tudósok által megalkotott életmentő gyógyszertől. Természetesen senki nem ül fel egy ilyen átlátszó provokációnak, mert az emberek bölcsek, tudatosak, műveltek és “felvilágosultak”, megvezethetetlenek.  Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá