Pálfordulás: Oltás- és vírusszkeptikus lett a magyar ellenzék

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az Egységben Magyarországért sikere: Orbánék ismét meghátrálni kényszerültek!” címmel jelent meg az ellenzék sajtóközleménye.

Mint írják: 

"A járványügyi korlátozások feloldását az Egységben Magyarországért pártjai egy héttel ezelőtt kezdeményezték, és az Orbán-kormány most engedni kényszerült. A magyar embereket indokolatlanul korlátozó intézkedéseket a követelés bejelentése után egy héttel részben feloldották. De fenntartottak egy sor fölösleges, a szabadságot továbbra is fölöslegesen korlátozó intézkedést.”

A Normális Élet Pártjává szerveződött közösség 2 éve beszél arról, hogy a koronavírus járvány nem egészségügyi kérdés! Ha az lenne, akkor nem a rémisztgetésé lett volna a főszerep, hanem a korrekt, valódi szakmai egyeztetéseken alapuló megoldások keresésén! Emlékezzünk vissza: két éve ilyen tájban még beteg sem volt az országban, de hazaküldték az iskolásokat, leállították a gazdaságot, ránk kényszerítették a maszkot, hogy egy pillanatra se felejtsük, micsoda veszély fenyeget. Elérték, hogy széles tömegek megváltásként várjanak az oltásra. Éppen eljött az ideje, hogy a mellékhatásokról is beszéljenek - pár ország el is kezdte - aztán jött a háború. És ami eddig uralta a médiát, egyik napról a másikra perifériára szorult.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a március 3-i Kormányinfón jelentette be, hogy hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség, és megszűnnek a védettségi igazolványra vonatkozó szabályok is, és a munkáltatók sem rendelhetik el a kötelező oltást, kivéve a szociális intézményekben, idősotthonokban és az egészségügyi dolgozóknál.

Az ellenzék közleményében így fogalmazz:

„Nyilvánvaló, hogy Orbánék csupán a politikai nyomás miatt szánták el magukat. Egyértelmű, hogy ha rajtuk múlik, akkor a kötelező oltást is bevezetnék – ahogy azt korábban már előkészítették.”

És mindezt az az ellenzék írja, akik 2 év folyamatosan a még szigorúbb intézkedésekért harcoltak, és közülük egyetlen ember sem állt ki azokért a milliókért, akinek elege volt ebből a politikai cirkuszból. Azokat pedig akik szakmai érvekkel alátámasztva álltak ki az igencsak behatárolt nyilvánosság elé, azokat konteósoknak, laposföldhívőknek, nagymamagyilkosoknak - vagyis lényegében bolondnak és veszélyesnek bélyegezték. Aztán most, 1 hónappal a választás előtt,  fordultak egy nagyot... Tényleg komolyan gondolják, hogy ők voltak ez a "politikai nyomás"?!

Micsoda történelmi pillanat! Talán éppen itt történt meg a váltás, amikor az 1 órás évértékelőn végig maszkban ülő vezérek a nyilvánosság előtt le merték venni a maszkjukat.

A hatalmas ellenszél ellenére a Normális Élet Pártja (NÉP) oda került ezek mellé a hiteltelen politikai szereplők mellé az április 3-i szavazólapra. Így végre lesz valós alternatíva azok számára, akik nem restek gondolkodni!

A gondolkodás életet ment!

Forrás: Normális Élet Pártja

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá