OROSZORSZÁG: Jobb lenne, ha mindenki odahaza nyaralna

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az oroszoknak a következő nyarat hazájukban kell tölteniük - mondja Valentina Matvijenko, a Föderációs Tanács elnöke. Azt tanácsolja az állampolgároknak, hogy az idegenforgalmi ágazatban uralkodó bizonytalanság és a kapcsolódó kockázatok miatt ne utazzanak külföldre. 
Bárki, aki pandémiában vakációt szervez, számíthat a visszamondásra. Ezért inkább ne szervezzenek semmit a hazai nyaralások kívül - tanácsolja.

"Csak az oroszországi nyaralás biztonságos. Nem kell attól tartani, hogy egyes határokat lezárnak vagy egyes járatokat törölnek"

- mondta a szentpétervári politikus. 

Matvijenko rámutatott, hogy az orosz hatóságok készek helyreállítani a légi forgalmat más országokkal, amint a járványügyi helyzet megengedi. Ez a lépés azonban nemcsak Oroszországtól, hanem más államoktól is függ. Az európai helyzet most rendkívül nehéz - figyelmeztetett a politikus. 

Oroszország 2020 március végén leállította a nemzetközi légi forgalmat. Az egyetlen kivétel a visszautazás volt a külföldön tartózkodó oroszok számára. 2020 augusztusától újraindulhattak a nemzetközi járatok. Jelenleg az orosz turisták Törökországba, Tanzániába, Egyiptomba, Örményországba, Fehéroroszországba, Dél-Koreába, Kazahsztánba, Indiába, a Maldív-szigetekre és számos más országba utazhatnak. Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá