Megdöbbentő felismerésre jutott két német patológus

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy kovid-oltást követően elhunyt személynél első alkalommal sikerült bizonyítani a tüskefehérje jelenlétét. A gyanút, hogy az oltóanyag által a testben képződő tüskefehérje lehet a felelős a patológiai vizsgálatokkal megállapított érelváltozásokért és érgyulladásokért, most első alkalommal immunhisztológiai vizsgálatok is igazolták.

Prof. Arne Burkhardt és Prof. Walter Lang patológusoknak, csapatukkal közösen sikerült megbízhatóan kimutatniuk a vakcina által termeltetett tüskefehérjét egy olyan személy ereiben, aki 4 hónappal az „oltás” után halt meg, és akinek vaszkuláris elváltozásai és a vakcina által kiváltott szívizomgyulladása volt. A kimutatás egy, a tüskefehérjére specifikus antitesttel sikerült a szövetmetszeteken végzett hagyományos immunhisztokémiával.

A leírt kimutatási módszer minden olyan szerv- és sejtkárosodásra alkalmazható, ahol a kovid-19 elleni „oltás” után szembetűnő patológiai leletek jelennek meg.

Ebből az következik: Etikai, jogi és tudományos okokból minden kórszövettani vizsgálatot a Covid-19 elleni „oltás” által okozott károsodással összefüggésben, azonnali hatállyal ki kell egészíteni ezzel a módszerrel.

Reutlingen, 2022. január 17

Prof. Dr. Arne Burkhardt

Prof. Dr. Walter Lang

Prof. Dr. Arne Burkhardt - Sok éves oktatói tevékenységére tekinthet vissza a Hamburgi, Berni és Tübingeni Egyetemen, valamint vendégprofesszori/tanulmányi látogatásaira Japánban (Nihon Egyetem), az USA-ban (Brookhaven National Institute), Koreában, Svédországban, Malajziában és Törökországban. 18 évig vezette a reutlingeni patológiai intézetet, majd rezidens patológusként dolgozott. Prof. Burkhardt több mint 150 cikket publikált szakmai folyóiratokban és kézikönyvekben. Patológiai intézeteket is minősített.

Prof. Dr. Walter Lang 1968 és 1985 között patológusként dolgozott a Hannoveri Orvostudományi Egyetemen. Ezután 25 éven át vezette az általa Hannoverben alapított patológiai magánintézetet, amely transzplantációs patológiára, extraginekológiai citológiára, pajzsmirigydaganatokra és tüdő/pleurális patológiára szakosodott. 12 nagy tüdőgyógyászati ​​klinikán végzett konzultációs diagnosztikát és számos klinikán végzett májpatológiai vizsgálatot. Az 1985-2020 közötti időszakban a herneri tüdőgyógyászati ​​klinika patológiai szaktanácsadói vizsgálatait végezte.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá