Kiverték a biztosítékot egy polgármester intézkedései!

Az ostoba kiskirályok szeretik eljátszani az uralkodót - ha hagyjuk...

Törökbálint polgármestere a saját Facebook oldalán tette közzé az alábbi írást:

"Tisztelt Törökbálintiak!
Tájékoztatom a törökbálinti lakosokat, hogy a holnapi naptól, azaz augusztus 28. napjától a termelő piac területén elrendeltem a kötelező kézfertőtlenítést és a szájmaszk viselését.
Szintén a holnapi naptól megkezdjük a város buszmegállóinak rendszeres fertőtlenítését.
Augusztus 30. napjától a város területén található nevelési és oktatási intézményekbe az ott dolgozók, valamint az oda járó gyermekek, tanulók kizárólag tünetmentesen, lázmérést követően léphetnek be.
Szülők a bölcsőde és az óvodai intézmények területére szájmaszkot viselve léphetnek be.
Elrendeltem továbbá az összes önkormányzati intézmény területén a szájmaszk kötelező viselését.
Továbbá elrendeltem az összes bölcsődei és óvodai dolgozónak a nevelési év megkezdése (szeptember 1.) előtti letesztelését. Majd megkezdjük az összes törökbálinti intézmény munkatársainak tesztelését is.
A meghozott intézkedések szigorú betartását kérem, a vírus terjedésének lassítása, megállítása mindannyiunk érdeke.
Türelmüket és megértésüket köszönöm!
Vigyázzanak magukra és egymásra!
Elek Sándor - polgármester"

Már a bejegyzés alatti kommentek is tanulságosak, és megfelelően méltatják az ilyen ostoba pojácákat. (Reméljük, a polgármester is olvassa, ha tud.) Arra pedig, hogy joga van-e például egy piacon, szabadtéren ilyen szigorító intézkedéseket hozni egy polgármesternek, a válasz határozott NEM - amit az alábbi precedens is alátámaszt:

A kiskirályok mindenhol eljátsszák a mindenható uralkodót, de AKI NEM IJED MEG TŐLÜK, AZ FELÜLKEREKEDIK A SENKIKEN!
A jó példát pedig követni kell, úgy hogy hajrá törökbálintiak, szembesítsétek az ilyen idiótát, aki a nyakatokon él, hogy mekkora barom és hogy ne képzelje magát Istennek, csak mert volt elegendő megtévesztett szavazója, hogy széket kapjon a segge alá, a fenékberúgás helyett...

És mielőtt bárki aláveti magát a többi értelmetlen intézkedésnek (maszkhordás, távolságtartás stb. marhaságok), nézze meg Dr. Roberto Petrelli olasz orvos üzenetét. Mert ez nem csak az olaszokhoz szól!


Szólj hozzá