Ismét célkeresztben Doktor Gődény

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Most a Gazdasági Versenyhivatal lépett akcióba!

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított egy vállalkozás ellen. Ez nem ritkaság - hiszen a konkurencia sok mindenre képes a versenytársak gyengítése érdekében. Az eljárás önmagában még nem jelent semmit, hiszen bármilyen megalapozatlan vagy kamu bejelentésre is lépniük kell, mert ez az előírás. Viszont érdekes, hogy a Nutrivesum Kft. ellen elindított eljárás kapcsán a „hiteles” média nem rájuk, és még csak nem is a termékeire koncentrál, hanem Dr. Gődény György szakgyógyszerészre, aki a cég videóiban felkért külső szakértőként mindössze elmondja a termékcsoportokra - tehát nem a cég konkrét termékeire - vonatkozó, és egyébként teljesen korrekt véleményét.
Ez kb. annyira hiteles így, mintha egy RTL Klub elleni vizsgálatot úgy vezetne fel a GVH „segítségével” a „korrekt és igazmondó” sajtó, hogy Vizsgálatot indított a GVH a dr. Gődénnyel hirdető tévécsatorna ellen... Csak mert néhány éve az X-Faktort vele reklámozták!

De nézzük inkább azt, hogy valójában mi a baj Doktor Gődénnyel?

A koronavírus kapcsán úgy alakította ki az álláspontját, hogy nem fogadta el a készen kapott kliséket és a média rémhíreit, hanem időt és energiát szánt arra, hogy nemzetközi szinten tájékozódjon. Pár kollégájával együtt elismert világhírű szaktekintélyek véleményét tették elérhetővé a magyar lakosság számára is. Olyanokét, akik túlzónak érezték az akkori, de a jelenlegi intézkedéseket is, és akik a járvány eltúlzására, a szájmaszkok használatának ellentmondásaira és egészségre káros hatásaira hívták fel a figyelmet, vagy épp a SARS-CoV-2 koronavírus „kimutatására” használt PCR tesztek hibáira. Amit egyébként nem más, mint maga a teszt Nobel-díjas feltalálója állít egy itt megtekinthető felvételen!

Dr. Gődény György többször nyilatkozta, hogy nem vírustagadó és nem oltásellenes, hanem vírusrealista. Ennek ellenére a sajtóban hazug módon rendre ezeket a jelzőket aggatják rá.

De miért foglalkoznak ennyit Doktor Gődénnyel? Mert el meri mondani a véleményét, és a videóinak meg a cikkeinek nézettsége is igazolja, hogy sokakat jobban érdekel amit mond, mint a vírus-hisztériában érdekelt hazug és szenzációhajhász média félrevezető hírei. Ő nyilvános vitákat is vállalt, kollégáival pedig megszervezték az Orvosok a Tisztánlátásért nemzetközi konferenciát, és nem utolsó sorban 130 ezer feletti lelkes követője van. Mindez éppen elég ahhoz, hogy össztűz zúduljon rá!

A mainstream média hangzatos címei arról árulkodnak, hogy a Nutriversum itt csak ürügy: hiszen a cél nem más, mint egy jól átgondolt és előre megtervezett karaktergyilkosság. Nem az első, és  vélhetően nem is az utolsó támadás ez Doktor Gődény személye ellen, de ez is csak azt bizonyítja, hogy jó úton jár, és az igazság, az idő, valamint a történések őt igazolják, szemben a média és a politika hazudozásaival, ami szembe megy nem csak a józan ésszel, de a valósággal is. Szerencsére Magyarország legerősebb, és már egy ideje a legbátrabb gyógyszerészének népszerűsége mindezek ellenére töretlen!
Lehet, hogy éppen ezért...

Végül itt van a Gazdasági Versenyhivatal sajtóanyaga is, aminek a címében használt stílus azért hagy némi kivetnivalót egy állami hivatal sajtóosztálya részéről! Kíváncsiak lennénk arra, ha mondjuk egy primitív népszerűséghajhász embert feljelentenénk azzal, hogy anyagi megfontolásból szülőket és kismamákat vezet félre illetve téveszt meg aljas módon, amivel jelentéktelen celeb orvosként a célja gazdasági előnyszerzés, vajon akkor is ilyen címmel vezetnék fel a dolgot, hogy Vizsgálatot indított a GVH a dr. Novákkal készített, önmagát dicsőítő és hirdető videók miatt...
Valószínűleg nem, és nem csak azért, mert senki se tudná kiről van szó és a kutyát se érdekelné...

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá