Figyeljük, mi történik Indiában! Így nyomták vissza a járványt.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy parazitaellenes szer rendkívül hatékonyan semmisíti meg a vírus terjedését. Az adatok magukért beszélnek.

Indiában az Ivermectint alkalmazva elérhetővé tettek  egy COVID kezelőkészletet, ami  fejenként kevesebb, mint 3 dollárba kerül.
Bár India népessége több, mint a négyszerese az USA-nak, azonban a kovid halottaik száma kevesebb, mint a fele az amerikainak.

India 

 • Lakossága: 1,326 milliárd
 • Esetszám: 10,6 M
 • Gyógyultak: 10,2 M
 • Halott: 153.137 (01.18.)
 • Napi halottak száma: 137 fő
 • 7 napos átlag: 173 fő

USA

 • Lakosság: 330 M
 • Esetszám: 24.1 M
 • Gyógyultak: nincs adat
 • Halott: 400.440 (01.18)
 • Napi halottak száma: 1.440
 • 7 napos átlag: 3225

Amíg Amerika fegyveres erők bevetésével próbál úrrá lenni a helyzeten, addig India egy $2.65 értékű medicinával elérte, hogy az országban meredeken esik a kovid fertőzöttek és halottak száma.
A múlt hónapban több orvosszakértő nyújtott be tanulmányt az Egyesült Államok Szenátusának Belbiztonsági Bizottságához, hogy engedélyt kapjanak az  Ivermectin alkalmazásához a  koronavírus korai kezelésénél. Közülük Dr. Pierre Kory, a Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC) alapító tagja kifejtette, hogy az Ivermectin (Nobel-díjas parazitaellenes szer) „csodálatos hatékonysággal, alapvetően megsemmisíti ennek a vírusnak az átvitelét”.

Az Ivermectinről már egy júniusi laboratóriumi vizsgálat kiderítette, hogy képes csökkenteni  a COVID-19 vírus számát.
"A kezdetektől fogva,  nagyjából minden nap kezelem a COVID-ot" - mondta Dr. Pierre Kory. - "Amikor azt mondom, hogy" csoda ", tudni kell, hogy nem használom könnyedén ezt a kifejezést ... ez egy tudományos ajánlás, amely az elmúlt három hónapban tapasztaltak  adataira támaszkodik."

Az FLCCC kifejlesztett egy Ivermectint tartalmazó kezelési rendet, amely átlagosan 83% -kal alacsonyabb COVID-19 halálozási arányhoz vezetett az azt alkalmazó kórházakban.


Az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala  (FDA) viszont hónapok óta elutasítja az Ivermectin sürgősségi engedélyezését a koronavírus kezeléséhez, kijelentve, hogy alaposabb vizsgálatra van szükség az alkalmazásához.
Ezzel szemben a világ másik oldalán India elfogadta a Dr. Kory és munkatársai által meghatározott kezelési protokollt, és most ezt a terméket „Ziverdo Kit” márkanév alatt gyártja, ami személyenként hozzávetőlegesen 2,65 dollárba kerül. 

Az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézete (NIH) nem javasolja a  hidroxi-klorokin (HCQ) alkalmazását a  SARS-COV-2-ben szenvedők kezelésekor, kivéve, ha a beteg már  kórházba került és oxigénpótlásra van szüksége. Ezzel szemben Indiában korán elkezdik a koronavírusos betegek  kezelését, beleértve a HCQ alkalmazását is.

Dr. Makarand Paranjpe és felesége, mindketten 77 éves indiai orvosok, tavaly november elején megfertőződtek a vírussal, de a korai kezeléssel teljesen felépültek a COVID-19 vírusból - írja a TrialSiteNews (TSN). Mindketten Hidroxi-klorokint és  Ivermectint használtak a terápia részeként.
"Tudjuk, hogy kezelés nélkül a vírus bejut a sejtekbe és ott szaporodik" - mondta Paranjpe. - "Olyan betegséget hozhat létre, amely sokkal súlyosabbá válik. "Az ilyen replikáció mielőbbi leállítása ezzel az olcsó és biztonságos kezeléssel elkerülhető."

Tavaly márciusban, amikor az Egyesült Államokban a HCQ érdemeiről folytak viták, majd Trump elnök jóváhagyta annak használatát, India már nemzeti iránymutatásaiban is javasolta, hogy „a betegség lehető legkorábbi szakaszában kezdjék el használni azt ... de kerülni kell a súlyos állapotban lévő  betegeknél. ”
Az Ivermectin jótékony hatásának felfedezése után India legnagyobb állama, Uttar Pradesh (UP) (230 millió lakos) augusztusban bejelentette, hogy a HCQ protokollt Ivermectinnel cseréli le a COVID-19 hatékony megelőzése és kezelése érdekében.
2020 végére Uttar Pradesh-ben - ahol  ingyenes Ivermectint osztottak az otthoni kezeléshez - India  második legalacsonyabb halálozási arányával rendelkezett: decemberben 100 000 lakosra számítva 0,26 volt ez az arány. 
A 128 millió lakosú Bihar államban még ettől is alacsonyabb volt ez az arány, ahol szintén  az Ivermectin használatát javasolták. ”- írja Mary Beth Pfeiffer, a TSN munkatársa.
További összehasonlításként, a HCQ-val és az Ivermectinnel való korai kezelés alkalmazásával a sűrűn lakott Indiában, amelynek lakossága négyszerese az Egyesült Államok lakosságának, kevesebb, mint a fele a koronavírushoz kapcsolódó halálozások száma. 
És India nemcsak a gyengén teljesítő USA-t veri! 98 nemzet halálozási aránya magasabb, mint Indiáé" - írja Pfeiffer.

Dr. Anil K. Chaurasia, az UP orvosa megerősítette, hogy szeptember közepétől kezdődően észrevehető volt a COVID-esetek és a halálesetek egyértelmű csökkenése Indiában. Az esetek és halálesetek meredek csökkenése továbbra is folytatódik.
Ugyanezek az eredmények vonatkoznak a szomszédos Bangladesre is, amely a világ egyik legsűrűbben lakott országa, ahol az orvosok szintén otthoni Ivermectin-terápiát alkalmaznak, és még ennél is alacsonyabb a halálozási arányuk: ők a világ 128. helyén állnak.
Kory hasonló eredményekről számolt be Peru, Argentína, Brazília és számos más dél-amerikai ország esetében is, ahol  bizonyítottan látható az Ivermectin hatékonysága.
Kory a szenátusi bizottsághoz intézett írásbeli tanulmányában elmondta, hogy Peruban az Ivermectin bevezetése akkor történt, amikor a halálozások száma a csúcson volt, azonban   az Ivermectin használata során minden perui állam „gyors és tartós csökkenést mutatott mind az esetek számában, mind a betegek halálozási arányában” - írta.
Ilyen új és átfogó bizonyítékokkal szemben az FDA és az NIH mindazonáltal rendíthetetlenül elutasította az Ivermectint, mint a koronavírus elleni küzdelem eszközét, és ehelyett a vakcinákra összpontosítottak.

És bár a HCQ és az Ivermectin hosszú évtizedek óta létezik, és köztudottan biztonságosak,  továbbra is komoly aggodalmakkal tekintenek rá, szemben a közelmúltban engedélyezett COVID-19 vakcinákkal, amelyeket új fejlesztéssel, teszteléssel, és gyorsított  jóváhagyással alkalmaznak.

Úgy alkalmazzák a  Messenger RNS technológiát, hogy arra nézve nincsenek előírt, szabványos állatkísérletek, és nincs elegendő tanulmány sem a hosszútávú hatásáról. Mindezek komoly aggodalmakra adnak okot az allergiás és a potenciálisan halálos reakciók lehetséges kialakulása, valamint a termékenységre gyakorolt ​​lehetséges hatásuk miatt.
Az FDA idén ősszel erről még egy dokumentumot is készített, amely felsorolta a COVID-19 vakcina lehetséges mellékhatásait, beleértve az agyvérzést, agyvelőgyulladást, autoimmun betegségeket, születési rendellenességeket, Kawasaki-kórt és a halált.
A jelenlegi jelentések eddig azt mutatják, hogy több száz ilyen oltással beoltott személy került kórházba, és többen  meghaltak. Ennek ellenére ezek az amerikai szabályozó ügynökségek fenntartják, hogy alaposabb vizsgálatra van szükség az Ivermectin jóváhagyása előtt.
Kory erőteljesen hangsúlyozta, hogy az általa bemutatott bizonyítékok mennyisége messze meghaladja az FDA által meghatározott felhasználási engedélyhez szükséges szintet.

"Ez a gyógyszer szinte bármilyen állapotban használható" - mondta Kory. - "Biztonságos, olcsó, és széles körben elérhető."
Nyomatékosan kijelentette, hogy az Ivermectin használatát „szisztematikusan, nemzeti és globális szinten kellene elfogadni”.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá