Ez a legnagyobb problémánk az egészségügyben

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Hogy működik az egészségügy? Lothar Hirneise az alternatív rákgyógyítással foglalkozó 3E-egészségközpont vezetője elmagyarázza:.

"Azt mondom, hogy egész magasra kell néznünk, hogy lássuk, mi a legnagyobb problémánk az egészségügyben, mindegy, hogy Németországban vagy más országokban. Ez a pártadomány. Amíg megengedett az, hogy a pártoknak lehet adományt adni, amíg megengedett, hogy megvegyék a politikusokat, amíg ez nem változik, hogyan változhatna meg a rendszer? Minden fent kezdődik el. És ha elég pénzem van, én döntök.

Elmesélek két őrült példát, amit átéltem.

Az egyik Kína. Kína nálunk a tradicionális kínai orvoslásról is ismert. És azt hisszük, hogy ha Kínában az embernek rákbetegsége van, akkor azt is tradícionális kínai terápiával kezelik. Ez volt valamikor, de ennek már mind vége. A szegény, kicsi orvos Kínában talán 1000 eurót keres havonta, ha keres annyit egyáltalán. Ma 400-500 eurót kap betegenként, ha kemoterápiát csinál. Ez azt jelenti, hogy a kemoterápiával néha 5-10-szeresét megkeresi annak, mint amit a tradicionális kínai terápiával keresne.

Igazán perverz egy másik eset: Évekkel ezelőtt voltam Dubaiban egy találkozón, ahol etióp orvosok voltak. Etiópiában még soha nem voltam, azt tudom, hogy egy eléggé keresztény ország Afrikában, de sokkal többet nem tudtam, csak azt még, hogy egy szegény ország. Aztán megkérdeztem: Hogyan kezelitek ti a rákbetegeiteket Etiópiában? Azt mondták, hogy minden rákbeteg kemoterápiát kap, Herceptint és immunterápiát. Mondom oké.

Amit tudok, hogy gyerekek halnak éhen Etiópiában, mert nincsen pénzetek, hogy ezeknek a szegény gyerekeknek valami ennivalót vagy innivalót adjatok. De a rákbetegeknek 50 ezer-100 ezer euróért adtok évente gyógyszereket. Honnan az ördögből van pénzetek erre? Nem értettem ezt. Hogyan működik ez a rendszer Etiópiában?

Nagyon egyszerű. Etiópia egy olyan szegény ország, hogy van egy egészségügyi büdzséjük a WHO számára. Mi mindannyian tudjuk, hogy a WHO egy megvett, kriminális banda. Mást nem lehet rájuk mondani. Amit néha javasolnak, az kriminális. És mit csinálnak az etiópok? Odaadják ezt a pénzt a WHO-nak, a WHO ezt megduplázza, megtízszerezi, talán még meg is százszorozza, de a WHO aztán beveti az egészségügyi tanácsadóit és ezek döntik el, hogy mire lesz ez a pénz kiadva. Ez annyira beteg. Ez azt jelenti, a WHO pénzt pumpál Etiópiának, azért hogy valaki mellrákkal Herceptint kaphasson évi 40.000 euróért, ennyi pénzből 10.000 gyerek életét meg lehetne menteni Etiópiában. De ezt ők kemoterápiára adják ki.

De nem szükséges, hogy ilyen messzire, a WHO-ig tekintsünk. Évekkel ezelőtt kiléptem az evangélikus egyházból. Szeretném elmesélni, hogy miért. Annak idején egy bizonyos Huber úr volt a német evangélikus egyház elnöke. A "Brot für die Welt" (Kenyeret a világnak) projekt kapcsán, ahová én is adományoztam, tudják mit csináltak? Hubernek volt egy professzori állása egy amerikai Eli Lilly egyetemen, ami egyike a legnagyobb kemoterápia gyártóknak. A "Kenyeret a világnak" pénzt ad Dél-Afrikának és ott szétosztják ezt a pénzt. Például kemoterápiára a legnagyobb gyógyszeripari cégeknek. Mi itt adományozunk a "kemény munkával" megkeresett pénzünkből, mert azt gondoljuk, hogy afrikai gyerekeknek segítünk, és a német egyházak eldöntik a gyógyszercégekkel közösen, hogy mire lesz a pénz kiadva. És ezt oltóanyagokra költik, amelyek beteggé tesznek és kemoterápiára, megölik az embereket és ez a kutyát sem érdekli."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá